Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Στην Ολυμπιάδα οι κορασίδες

Την ήττα γνώρισε η δεύτερη ομάδα των κορασίδων της Ομόνοιας απέναντι στην Ολυμπιάδα Πατρών στο κλειστό της Ταραμπούρα. Καλύτερη η ομάδα της Πάτρας δεν είχε πρόβλημα απέναντι στις ναυπάκτιες να κάνει μια ακόμα νίκη και να διατηρήσει το αήττητο μαζί με το βαθμολογικό απόλυτο έχοντας πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος των κορασίδων.

Καλό ήταν το ξεκίνημα των κορασίδων της Ομόνοιας στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα που βρέθηκαν αρχικά μπροστά στο σκορ με 4-7. Η αρχηγός Μαλαταρά έκανε πολύ καλό σερβίς για την Ολυμπιάδα και με σερί οκτώ πόντων έβαλε την ομάδα της μπροστά στο σκορ (12-7). Η Γαλάνη επίσης από τη θέση 1 μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τη διαφορά για τις γηπεδούχες που πήραν το σετ με 25-17.

Το κακό παιχνίδι από τις μικρές της Ομόνοιας στο δεύτερο σετ, κυρίως στην υποδοχή αλλά και στον τρόπο που αντιμετώπιζαν την κόντρα μπάλα έδωσε ένα εύκολο σετ στην Ολυμπιάδα. Πιο ανταγωνιστική η Ομόνοια στο τρίτο σετ βελτιώθηκε στο δικό της σερβίς και δυσκόλεψε στο ξεκίνημα την Ολυμπιάδα που δεν κατάφερε να διατηρήσει τις διαφορές που έπαιρνε. Η Ομόνοια κατάφερε να φτάσει το σκορ στο 16-15 για να αντιδράσουν οι γηπεδούχες και να ανεβάσουν το σκορ στο ασφαλές θεωρητικά 20-15. Αυτό το ξέσπασα τους έδωσε την ώθηση που χρειαζόντουσαν για να πάρουν και το τρίτο σετ και να κατακτήσουν την έβδομη καθαρή νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η Ολυμπιάδα όπως και η πρώτη ομάδα της Ομόνοιας περιμένουν να γίνουν τα εξ αναβολής παιχνίδια στους ομίλους της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος των κορασίδων για να δουν τη σύνθεση των ομίλων της Β’ φάσης στην οποία αμφότερες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους.

Ολυμπιάδα Πατρών: Μαλαταρά, Σουβαλιώτη, Αγγελοπούλου Γ., Κόλλια, Γαλάνη, Λαμπροπούλου, Σπυροπούλου, Χαντζή, Λιακοπούλου, Μπιρλή, Ράπτη, Αγγελοπούλου Α., Φραγκισκάτου.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Σωτηροπούλου Ι., Γιαννοπούλου, Γεωργακοπούλου, Αντωνιάδη, Σιούντα, Χουλιάρα, Ντέτσικα, Καμουτσή, Ευσταθίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...