Κέρκυρα – Παναιτωλικός 8η αγωνιστική S.L Pre Game

Κέρκυρα και Παναιτωλικός αναμετρώνται για 7η φορά στην ιστορία τους επίπεδο Σούπερ Λίγκ και 4η στο νησί των Φαιάκων. Σε 3 αναμετρήσεις στο γήπεδο της Κέρκυρας ο Παναιτωλικός είναι αήττητος με 2 νίκες και μία ισοπαλία (2011 2-3, 2014 1-2, 2017 0-0). Πέρυσι το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο με 0-0.

Η Κέρκυρα που προέρχεται απ’ το 0-0 στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας έχοντας 6 βαθμούς με μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Τη μοναδική νίκη της την πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό τη 3η αγωνιστική. Όσον αφορά τα γκολ η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έχει πετύχει έως τώρα στο πρωτάθλημα 3 γκόλ και τα 3 με εκτέλεση πέναλτι! Έχει δεχθεί 7 γκολ στην άμυνά της. Δύο γκολ έχει σημειώσει ο Ντένις Επστάιν! Στα καθαρά αγωνιστικά δύο οι απουσίες σήμερα για τους Φαίακες με τον Τουράμ να μένει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και τον Ντουαλά να είναι τιμωρημένος απ’ τη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, μένοντας κι αυτός εκτός αποστολής. Στα θετικά η επιστροφή στην αποστολή του Άρη Σοϊλέδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Η πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει σήμερα ο Αλέκος Βοσνιάδης απαρτίζεται απ’ τους :

Γιαννακόπουλο(Τ), Γρομητσάρη , Ιωάννου, Γκόμες, Ντιόγκο, Αρτυματά, Σιόντη, Νούνες, Κόντο, Επστάιν (Ζορμπάς), Παμλίδη σε σύστημα 4-2-3-1 .

Στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού το κλίμα είναι πολύ καλό παρά την πρόσφατη ήττα απ’ το Λεβαδειακό με 0-1 εντός έδρας, μία ήττα που αποδόθηκε καθαρά στο θέμα της τρομερής ατυχίας καθώς με 24 τελικές η μπάλα δε μπήκε ποτέ μέσα. Η ομάδα του Μάκη Χάβου βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς (2 νίκες , 2 ισοπαλίες και 3 ήττες) και γκολ 8-7. Πρώτος σκόρερ είναι ο Ντίας με 2 γκολ. Σε αντίθεση με την Κέρκυρα που έχει πετύχει και τα 3 της γκολ με πέναλτι, ο Παναιτωλικός ακόμα δεν έχει σκοράρει απ’ την άσπρη βούλα. Στα αγωνιστικά τρείς οι απουσίες για τον Παναιτωλικό με τον Τσοκάνη να μένει 1,5 μήνα εκτός λόγω θλάσης β’ βαθμού που έχει υποστεί και τον Λόπες να συνεχίζει με θεραπεία στις προπονήσεις καθώς ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Η τρίτη απουσία είναι αυτή του Ντάνι Μπεχαράνο που έμεινε εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας από τις κάρτες που έχει συμπληρώσει και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο αγώνα.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα του Παναιτωλικού ο Μάκης Χάβος αναμένεται να κάνει δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό. Μπράβο ελλείψει Μπεχαράνο και Λόπες, ενώ ίσως δούμε τον Μοράρ αντί του Ντίας στην κορυφή της επίθεσης. Αναλυτικά η πιθανή ενδεκάδα :

Κυριακίδης, Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης, Ρότσα, Πάουλο, Μπράβο, Κλέσιο, Ρόσα, Μάζουρεκ και Μοράρ (Ντίας) σε σύστημα 4-2-3-1 .

Ο Παναιτωλικός θα έχει και τη στήριξη του κόσμου του στην Κέρκυρα καθώς περίπου 100 Warriors θα στηρίξουν την ομάδα για να πάρει το δεύτερο διπλό για φέτος έπειτα από την εκδρομή που πραγματοποίησαν. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κος Αθανάσιος Σέζος του συνδέσμου Κιλκίς με βοηθούς τους Σάββα (Σερρών) , Χατζηνάκο (Δράμας) και τέταρτο τον Μπαλατσούκα (Θεσπρωτίας) .

Τέλος να αναφέρουμε ότι στην Κέρκυρα αγωνίζονται και τρεις πρώην παίκτες του Παναιτωλικού. Ο λόγος για τους Ιωάννου, Ζορμπά και Σιόντη.

Αναμένουμε λοιπόν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που ξεκινάει στις 18.15 .

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...