Συγκινεί η αεροσυνοδός- σύμβολο των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες

Συγκινεί η αεροσυνοδός- σύμβολο των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες

Η Ινδή αεροσυνοδός Νίντι Τσαφεκάρ έγινε το πρόσωπο της τραγωδίας μετά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες. Δύο χρόνια μετά την επίθεση, η 43χρονη φοράει γάντια και στα δύο χέρια και έχει μερική μόνο αίσθηση των ποδιών της.

Δύο χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση της 22ας Μαρτίου 2016, αυτή η αεροσυνοδός δεν μπόρεσε να εργαστεί ξανά, αλλά χαμογελά και ελπίζει.

«Η αγάπη που δέχομαι από τους ανθρώπους μου δίνει φως, όπως σε ένα φυτό. Αν ασχολείστε μαζί του, αν το στρέφετε προς το φως και του δίνετε αέρα, τότε αυτό λάμπει περισσότερο από τα άλλα. Εγώ είμαι αυτό το ευτυχισμένο φυτό που βλέπει το φως» δήλωσε στο βελγικό κανάλι  RTL TVI.

Η ινδικής καταγωγής πρώην αεροσυνοδός επέστρεψε στις Βρυξέλλες και όπως δήλωσε αναζητά έναν άνδρα που ήταν παρών στο χολ του αεροδρομίου και την βοήθησε μετά την τρομοκρατική επίθεση.
«Φορούσε ένα λευκό πουκάμισο που έγραφε «Βρυξέλλες». Ηταν ξανθός, κοντός και πολύ αδύνατος. Με φρόντισε, καθώς και άλλα 5 άτομα. Μας είπε «μείνετε εδώ, όλα θα πάνε καλά». Θα ήθελα πραγματικά να τον συναντήσω», δήλωσε.

Η φωτογραφία της αεροσυνοδού από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 22ας Μαρτίου του 2016 στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών είχε κάνει το γύρο του κόσμου.

Υπέστη σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύτηκε στο Βέλγιο προτού επιστρέψει στην Ινδία.

Για 22 ημέρες βρισκόταν σε τεχνητό κώμα, ενώ υποβλήθηκε σε «περισσότερες από 8 επεμβάσεις», σύμφωνα με το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων.

Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο CNN τον Αύγουστο, η ίδια εξήγησε ότι χάρη σε αυτό το στιγμιότυπο «που βρισκόταν παντού», ο σύζυγός της έμαθε ότι είχε επιζήσει.

Είχε περιγράψει ότι ένιωσε σοκ την πρώτη φορά που είδε αυτήν τη φωτογραφία και διερωτήθηκε εάν αυτό «το πρόσωπο με την αγωνία αποτυπωμένη» ήταν στ’ αλήθεια το δικό της.

 
 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/325924-Sygkinei-e-aerosynodos-symbolo-ton-tromokratikon-epitheseon-stis-Bryxelles ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...