Συνάντηση Δήμου – Σκακιστών για τη στέγη.

Π.Νάκης (πρ.Αθλκακιστμίλου.Ναυπάκτου) : Ζητούμε μόνιμη λύση στη στέγαση του συλλόγου.

Δήμος Ναυπακτίας: Τέλος του έτους ο σύλλογος θα έχει τον δικό του χώρο.

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το σήμερα το απόγευμα η συνάντηση των ανθρώπων του σκακιστικού ομίλου Ναυπάκτου με τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλο.

Ο πρόεδρος του Α.Σ.Ο.Ν.  Π.Νάκης εξέφρασε τις αγωνίες των ανθρώπων του ομίλου όσο αναφορά τη μόνιμη στέγασή τους,αφού ως γνωστόν εδώ και πάρα πολύ καιρό βρίσκονται κυριολεκτικά στο δρόμο μετά τις εργασίες επισκευής  που πραγματοποιήθηκαν στο κτήριο Ναυπακτία όπου στεγάζονταν.

Ο κ. Νάκης τόνισε ότι θα πρέπει να βρεθεί ένας χώρος που θα πληρεί ορισμένες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής,προκειμένου να ληφθούν και οι κατάλληλες αδειοδοτήσεις.Πρόκρινε μάλιστα το κτήριο Τσώνη όπου γίνονται εργασίες επισκευής του κτηρίου και που αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Φλεβάρη.

Δήμος Ναυπακτίας: Πίστωση χρόνου και μόνιμη λύση στη στέγη.

-Προκρίνεται η νέα αίθουσα που θα διαμορφωθεί στο Ξενία.

Ο δημαρχος δεν θέλησε να δεσμευτεί για το συγκεκριμένο κτήριο (κτήριο Τσώνη),αλλά πρότεινε σε πρώτη φάση να μισθώσει ο δήμος ισόγειο χώρο που να πληρεί όλες τις προδιαγραφές.

Ως μια μόνιμη λύση είπε ο δήμαρχος θα μπορούσε να είναι μια διαμορφωμένη αίθουσα στο Ξενία,κάτι που είναι στον άμεσο σχεδιασμό της παρούσης δημοτικής αρχής να κατασκευάσει μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Σε κάθε περίπτωση είπε ο κ. Λουκόπουλος ο δήμος θα σταθεί στο πλευρό του συλλόγου αναγνωρίζοντας τον αγώνα και τις προσπάθειες που καταβάλονται με στόχο την ανάδειξη της πόλης αλλά και γενικότερα του δήμου.Και γι’αυτό το σκοπό θα δώσουμε μόνιμη και οριστική λύση στη στέγαση του συλλόγου.

Σε άλλο σημείο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Σιαμαντάς τόνισε ότι θα πρέπει “να δούμε τα αιτήματα και τις ανάγκες των σωματείων ώστε να υπάρξει ισότιμος καταμερισμός”Βρείτε,προέτρεψε τον κ. Νάκη μια προσωρινή λύση στέγασης των αναγκών σας μέχρι τέλος το έτους και ο δήμος θα δώσει μόνιμη λύση”.

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...