Ανατροπή – “ανάσα” για τον Αχελώο

Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου επέστρεψε στις νίκες με το 3 – 2 στην έδρα του επί του Α.Ο. Χάλκειας.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου έφτασε τους 10 βαθμούς, ενώ ο Α.Ο. Χάλκειας έμεινε στους 13.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό με κεφαλιά του Άγγελου Αλεξόπουλου στο 19ο λεπτό, αλλά στο 40΄ με αυτογκόλ του Αλμπάνη έγινε το 1 – 1. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και έκαναν το 1 – 2 στο 42΄ με το Νίκο Κάκκο. Στο 53ο λεπτό ο Μπότας νίκησε σε τετ α τετ τον Αδραχτά με τη βοήθεια και του δοκαριού στη μεγάλη ευκαιρία της Χάλκειας να “καθαρίσει” τον αγώνα. Δύο λεπτά αργότερα ο Δερβίσης ισοφάρισε, ο Βαλμάς είχε μεγάλη ευκαιρία στο 75΄ και στο 84΄ ο Λευτέρης Καλοκαίρης έκανε το 3 – 2 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Η φάση του αγώνα. Στο 53ο λεπτό ο Νίκος Μπότας διώχνει σωτήρια τη μπάλα στο σουτ του Αδραχτά και κρατάει την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι, για να έρθει στη συνέχεια η ολική ανατροπή.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Καλή εμφάνιση για τον Αχελώο είχαν οι Δερβίσης και Καντάνης, θετικός ανασταλτικά ήταν ο Προβίδας, όμως ο Νίκος Μπότας μπορεί να μην “κατέβασε ρολά”, αλλά στη φάση που χρειάστηκε κράτησε “ζωντανή” την ομάδα του Αγγελοκάστρου.

Το φιλμ του αγώνα.

 Καλό σουτ του Αποστόλη Μπούτιβα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ανδρεόπουλου άουτ.
 Σουτ στην κίνηση του Αδραχτά άουτ.
19΄ Γκολ. Σέντρα από δεξιά του Αλμπάνη η μπάλα φτάνει στον αμαρκάριστο στην περιοχή Αλεξόπουλο που με κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα για το 0 – 1.
24΄ Σουτ του Μπούτιβα άουτ.
40΄ Γκολ. Ο Μάριος Σαγάνας με εκτέλεση φάουλ από αριστερά φέρνει τη μπάλα στην περιοχή και ο Αλμπάνης στην προσπάθειά του να διώξει την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του.
42΄ Γκολ. Ο Παπαποστόλου κάνει τη σέντρα σουτ από δεξιά η μπάλα αιφνιδιάζει τους αμυντικούς και παίρνει τροχιά προς την εστία και εκεί ο Νίκος Κάκκος με πλασέ από κοντά την στέλνει στα δίχτυα για το 1 – 2.
53΄ Ο Παπαποστόλου με μεγάλη μπαλιά βγάζει τον Αδραχτά απέναντι από το Μπότα, αλλά στο σουτ από κοντά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων διώχνει στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί του δοκάρι και κόρνερ.
55΄ Γκολ. Ο Δερβίσης λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά κάνει το συρτό σουτ, ο Ανδρεόπουλος φαίνεται να ελέγχει την μπάλα αυτή του γλιστράει από τα χέρια και καταλήγει στα δίχτυα του.
58΄ Κόρνερ Παπαποστόλου η μπάλα φτάνει στο Γεωργακόπουλο που κάνει το σουτ στην αγκαλιά του Μπότα.
66΄ Ατομική προσπάθεια και σουτ από το Μάριο Σαγάνα διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ανδρεόπουλος.
74΄ Σουτ του Καλοκαίρη διώχνει σε κόρνερ ο Ανδρεόπουλος.
75΄ Αντεπίθεση με τον Αδραχτά που βγάζει σε θέση γκολ το Βαλμά, αλλά το σουτ του φεύγει άουτ.
84΄ Γκολ. Γέμισμα από τον Ανδρεάκη στην περιοχή ο Καλοκαίρης με πλασέ περνάει τη μπάλα πάνω από τον Ανδρεόπουλο και κάνει το 3 – 2.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Μπότας, Καντάνης (88΄ Σαγάνας Γ.), Δερβίσης, Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Προβίδας, Πεσλής Λ., Ανδρεάκης, Σαγάνας Μ. (90΄ Μήκας), Μπούτιβας Α. (73΄ Αντωνόπουλος), Καλοκαίρης (88΄ Πεσλής Κ.).

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας, Παναγιωτόπουλος (88΄ Παχνής), Παπαποστόλου, Μυλωνάς, Γεωργακόπουλος, Αδραχτάς (88΄ Μαστραπάς), Κάκκος (67΄ Δαδάνης), Αλεξόπουλος, Βαλμάς, Αλμπάνης (77΄ Βαλής).

WEBSPORTS.GR



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...