Εύκολο απόγευμα για Ναυπακτιακό….Με χατ τρικ σε 8 λεπτά του Μήτρου.

Εύκολη αποστολή είχε στην 22η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας ο Ναυπακτιακός Αστέρας που επιβλήθηκε με 7 – 0 στο ουδέτερο γήπεδο του Ευηνοχωρίου του Άρη Αιτωλικού. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου έφτασε τους 46 βαθμούς και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Άρης βρίσκεται στην τελευταία με 3.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους τυπικά γηπεδούχους που προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με σουτ του Αυγερινού Δημητρακόπουλου μετά την πάσα του Σταύρου Λαγού. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Νίκος Μήτρου που με τρία τέρματα σε οκτώ λεπτά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4 – 0. Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε στο 19΄ με σουτ μετά από πάσα του Λαγού, στο 25΄ ξανά με σουτ μετά από ατομική ενέργεια και στο 27΄ και πάλι με σουτ μετά από πάσα του Καζανά.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53΄ ο Ναυπακτιακός έκανε το 5 – 0. Ο Λαγός έκανε τη σέντρα, ο Μήτρου έκανε κεφαλιά πάσα στο Θοδωρή Καλαβρουζιώτη που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 75΄ ο Ηλιόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Θεοχάρη και με κεφαλιά έκανε το 6 – 0, ενώ στο 84΄ ο Καραγιάννης έκανε τη σέντρα, ο Θοδωρής Καλαβρουζιώτης άφησε τη μπάλα να περάσει και ο Θεοχάρης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7 – 0.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Σταυρόπουλος, Ηλιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Θεοχάρης, Λαγός (67΄ Καραγιάννης), Κονίδας, Δημητρακόπουλος (46΄ Καλαβρουζιώτης Θ.), Μήτρου (73΄ Αδραχτάς), Δερβίσης.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Χρήστος Κυριάκης): Βελτσίστας, Ντελής, Κωνσταντινόπουλος (29΄ λ.τ. Μηλιώνης), Μπακόλας, Τσίντζος, Χειμώνας, Σύρρος Β., Σαμαντάς (73΄ λ.τ. Αγγέλης), Αλεξανδρόπουλος, Σύρρος Π., Λυκούδης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...