Τριάρα στον Ηρακλή και… πιο κοντά στον τίτλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» άνετα τον Ηρακλή με σκορ 3-0  στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έτσι διατηρήθηκε στο +13 από τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπρούνο Βιάνα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός δημιούργησε ορισμένες ευκαιρίες, ωστόσο ο Χουάντερσον είπε «όχι» τόσο στον Σεμπά, όσο και στον Κώστα Φορτούνη.

Πάντως το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου να έρθει και τελικά στο 42΄ ο Φιγκέιρας έβγαλε τη σέντρα και ο Ελιουνούσι με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, όμως οι Πειραιώτες βρήκαν και τρίτο γκολ χάρη σε πολύ δυνατό σουτ του Φορτούνη μέσα από την περιοχή.

Τότε ο Ηρακλής βγήκε μπροστά, όμως τόσο το σουτ του Περόνε, όσο και η κεφαλιά του Κούρου σταμάτησαν στον Καπίνο.

Στα τελευταία λεπτά ο Σεμπά και ο Ιντέγε νικήθηκαν από τον Χουάντερσον και έτσι το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Μαρτίνς (60′ Ανδρούτσος), Φορτούνης (78′ Μαρίν), Ελιουνούσι (72′ Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε.

Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Ρούσσος (80′ Κυνηγόπουλος), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης, Αγγελόπουλος (61′ Πασάς), Αργυρόπουλος, Μοντέιρο, Κούρος, Περόνε (68′ Μπαστακός).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...