Διακήρυξη Αρχών με επίκεντρο τον άνθρωπο για τον Απόστολο Κατσιφάρα και τον συνδυασμό του

Με επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο, τον συμπολίτη μας και πως θα μπορέσουμε ακόμη περισσότερο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του, δημιουργήθηκε η Διακήρυξη Αρχών για τις Περιφερειακές Εκλογές 2014 του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα.

Σήμερα από το εκλογικό κέντρο στο κέντρο του Αγρινίου, ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Ιωάννης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε την Διακήρυξη Αρχών, στη διάρκεια συνέντευξης που έγινε με την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτική Ελλάδας και εκ νέου υποψηφίου Απόστολου Κατσιφάρα, της υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνας Σταρακά και υπ. Περιφερειακών Συμβούλων.

Με την σημερινή ανακοίνωση στο Αγρίνιο, ξεκινά να αναπτύσσεται στους πολίτες η ατζέντα, το πρόγραμμα, ο απολογισμός, οι δεσμεύσεις και οι στόχοι του συνδυασμού, αλλά και του ίδιου του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα για την επόμενη πενταετία στην Περιφέρεια, θέτοντας ως βάση το αξιακό υπόβαθρο και το οραματικό πλαίσιο για μία καλύτερη Δυτική Ελλάδα.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια και των τρεισήμισι χρόνων που βρίσκεται ο συνδυασμός μας στο ‘τιμόνι’ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την έναρξη του νέου θεσμού του ‘Καλλικράτη’, στηριχτήκαμε στην ιδρυτική διακήρυξή μας του 2010 και αυτήν προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε, στηριζόμενοι στη διαφάνεια, τη χρηστή διαχείριση, την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη της περιοχής μας, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του» υπογράμμισε ο κ. Γιαννακόπουλος σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «οικοδομήσαμε και συνεχίζουμε να οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία μας, ακολουθώντας δημοκρατικές διαδικασίες που αξιοποιούν την ικανότητα των πολιτών και ενισχύουν την συμμετοχή τους».

Και συνέχισε: «Μπορούμε τώρα, να συνενώσουμε τις δυνάμεις της Δυτικής Ελλάδας να γεφυρώσουμε τις ιστορικές μας διαδρομές, να αδράξουμε ενέργεια από την «Δυτική Ελλάδα – Περιφέρεια γεμάτη με αντιθέσεις».  Να διαμορφώσουμε από κοινού ένα νέο ολοκληρωμένο,



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...