Στην ηλεκτρονική σελίδα δημοπρασιών τα τρία πρώτα ακίνητα οφειλετών – Αλαλούμ με τις τιμές

bb
Στην ηλεκτρονική σελίδα δημοπρασιών τα τρία πρώτα ακίνητα οφειλετών - Αλαλούμ με τις τιμές
Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι της σχετικής απόφασης, ήδη τρία ακίνητα οφειλετών στην Εφορία που έχουν κατασχεθεί και είναι προς δημοπρασία, αναρτήθηκαν στην ειδική πλατφόρμα για τους πλειστηριασμούς.
Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα publicrevenue.gr θα κοινοποιούνται τα στοιχεία του οφειλέτη (επωνυμία, ΑΦΜ), τα στοιχεία του ακινήτου και η τιμή πώλησης. Τα τρία πρώτα που ανέβηκαν είναι τα εξής:

Ξενοδοχείο 14.623 τ.μ. στις Ρίζες Ζακύνθου με επτά τριώροφα κτίρια. Η αξία του αποτιμάται στα 55 εκατομμύρια και βγαίνει σε πλειστηριασμό στα 44 εκατ. ευρώ.
Αγροτεμάχιο με κτίριο 41 στρέμματα στο Βαθύ Χαλκίδος. Αν και η αξία του εκτιμάται  στα 3,75 εκατ. ευρώ, αλλά ως πρώτη προσφορά εμφανίζεται τιμή  στα 6.260.000 ευρώ!
Αγροτεμάχιο, μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο 2.391,50 τ.μ., με αναγραφόμενη αξία 7.500  ευρώ, αλλά πρώτη προσφορά…. στα 38.000 ευρώ!

Προφανώς στη νέα πλατφόρμα της ΓΓΔΕ για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δεν έλειψαν τα τεχνικά προβλήματα με αποτέλεσμα οι τιμές πρώτης προσφοράς στα δύο τελευταία ακίνητα να εμφανίζονται ως πολλαπλάσιας της εκτιμηθείσας!

OIKONOMIA

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...