
Δεκτή έγινε από το Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ η πρόσκληση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να επισκεφθεί την Αθήνα. Η επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές διάστημα και η ακριβής ημερομηνία θα οριστεί δια της διπλωματικής οδού.
Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, η πρόσκληση από τον Αντώνη Σαμαρά έγινε στις Βρυξέλλες, όπου σήμερα ο Ελληνας πρωθυπουργός έχει νέα συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ.
Η συνάντηση στο χώρο της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Σύνοδο Κορυφής γίνεται στον απόηχο της δήλωσης των Ευρωπαίων ηγετών για την Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες συζητούνται οι τελευταίες εκκρεμότητες για τα δημοσιονομικά και τις διαρθρωτικές αλλαγές.