Αυτή η εκκρεμότητα απομένει για να γίνει η παράδοση της νέας γεφυρας Εύηνου.Βίντεο

Συνάντηση στελεχών της κατασκευάστριας εταιρίας και παραγόντων του αρμόδιου υπουργείου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γέφυρα του Ευήνου εν αναμονή της αποδόσεώς της σε κοινή χρήση,είχαμε χθες όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν περίπου μια εβδομάδα,ενώ για τον ίδιο λόγο σήμερα μόλις,επισκέφθηκε τη γέφυρα και ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε.Αιτωλ/νίας Θανάσης Μαυρομμάτης για να ενημερωθεί από την υπεύθυνο του έργου κ. Μπάκα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά,η γέφυρα προκειμένου να καταστεί λειτουργική στην ολότητά της,θα πρέπει να κλείσουν ορισμένοι αρμοί στην αρχή του οδοστρώματος και από τις δύο πλευρές και αυτό θα συμβεί μετά την Τετάρτη του Πάσχα που θα επιστρέψουν οι εργαζόμενοι από τις ημέρες του Πάσχα ώστε να ολοκληρωθούν οι τελευταίες προαναφερόμενες παρεμβάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει εκ νέου έλεγχος της ποιότητας των εργασιών ώστε να παρθούν οι τελικες αποφάσεις παράδοσης ή μη του έργου.Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών όλο αυτόν τον καιρό,γινόταν από την τύπου Ιρλανδίας γέφυρα.

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι η παράδοση του έργου θα γινόταν πριν το Πάσχα ωστόσο το γεγονός ότι θα παραδοθεί αμέσως μετά ,δεν μειώνει τις προσπάθειες για τη γρήγορη εν τέλει κατασκευή της σε χρόνους που δεν έχουμε συνηθίσει για έργα στα οποία εμπλέκεται με αδυσώπητο τρόπο η γραφειοκρατία

Τέλος αυτό που δεν επηρεάζει την παράδοση σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr είναι τα αντιπλημμυρικά έργα καθώς θα συνεχιστεί η κατασκευή τους το επόμενο διάστημα ώστε να είναι έτοιμα τον επόμενο χειμώνα. Η γρήγορη χρονικά κατασκευή της,είναι η μεγαλύτερη δικαιώση του αγώνα μιας ολόκληρης κοινωνίας που ήταν στα “κάγκελα ” από την αρχή μαζί με την δημοτική αρχή του Δήμου Ναυπακτίας και Δήμου Μεσολογγίου των φορέων των δύο περιοχών αλλά κυριως για το έμπρακτο ενδιαφέρον από τον Περιφερειαρχη κ. Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρομμάτη

To ένα από τα σημεία που θέλουν να ολοκληρωθούν



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...