Με το δεξί η Ακαδημία Ναυπάκτου…Φωτο

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑ 0

Καλό ξεκίνημα για την Ακαδημία Ναυπάκτου που νίκησε εύκολα με 2-0 την Θύελλα Αγίου Αντρέα στο γήπεδο του Ξηροπηγάδου . Μόλις στο 13′ οι γηπεδούχοι θα χάσουν την πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν το σούτ του Χατζάρα  θα χτυπήσει πριν φτάσει στην εστία στους αμυντικούς της Θύελλας. Στο 19′ ο Καρβούνης μπήκε από δεξιά  στην περιοχή αλλά η παράλληλη σέντρα που θα πραγματοποιήσει θα βρεί σε λάθος θέση τον Βαβάτσικος χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφού βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση. Στο 43′ αυτό που δεν κατάφερε ο Βαβάτσικος θα το καταφέρει ο Χατζάρας μετά από πάσα του Μπίτσιου θα κάνει ένα όμορφο ψιλοκρεμμαστό σούτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και θα στείλει τη μπάλα στα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0. Στην επανάληψη η ομάδα του κ. Σταύρου θα πάλι δυνατά στο παιχνίδι έχοντας τον έλεγχο του αγώνα και αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στο 50′ οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στην επίτευξη του δεύτερου γκόλ , μετά από ωραία ενέργεια του Σιαμά  και ωραία πάσα στο Αντύπα θα γίνει το 2-0.Μετά το δεύτερο γκόλ οι φιλοξενούμενοι θα  προσπαθήσουν κυρίως από στημένα  να μειώσουν το σκόρ αλλά η σωστή αμυντική λειτουργία  των παικτών της Ακαδημίας δεν τους έδωσε περιθώρια να βγούν με αξιώσεις στην περιοχή του Φούκα. Στο 75′ η Θύελλα θα πετύχει γκολ το οποίο θα ακυρωθεί δικαίως από το διαιτητή αφού η μπάλα χτύπησε στο χέρι του επιθετικού.

Ακαδημία Ναυπάκτου: Φούκας , Δημητρόπουλος, Μπίτσιος, Μπούζας , Πελέκης , Σιαμάς, Καρβούνης(87′ Τσούνης), Αντύπας, Χαντζάρα(85′ Σταύρου), Σκαλιώτης, Βαβάτσικος(60′ Καραγεωργόπουλος.

Για την Ακαδημία διακρίθηκαν οι  Σιαμάς, Αντύπας, Πελέκης, Δημητρόπουλος επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν και οι υπόλοιποι νεαροί παίκτες της.

Το φίλμ του αγώνα:

13′ Σούτ του Χαντζάρα η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς.

19’Ο Καρβούνης μπήκε από δεξιά πάσαρε παράλληλα με την εστία στη μικρή περιοχή όμως ο επερχώμενος Βαβάτσικος βρέθηκε σε λάθος θέση χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

43′ Γκοοολ Πάσα του Μπίτσιου στο Χαντζάρα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και με αριστερό ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0.

50′ Γκοοολ Ωραία ενέργεια του Σιαμά τροφοδοτεί με ωραία πάσα τον Αντύπα που με δυνατό αριστερό σούτ κάνει το 2-0.

Φωτο Μάρκος Τσιλιγιάννης

P1070262P1070261P1070259

 

 

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...