Νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους εξετάζει η Ευρωζώνη, είπε ο Όλι Ρεν

bb
Νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους εξετάζει η Ευρωζώνη, είπε ο Όλι Ρεν
Έτοιμα να εξετάσουν μέτρα περαιτέρω μείωσης του ελληνικού χρέους, κάτω από το 110% του ΑΕΠ είναι τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης, όπως δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν.
Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ.Ρεν χαρακτήρισε τη συμφωνία στο Eurogroup ορόσημο που θα δώσει την ευκαιρία στην Ελλάδα να γυρίσει σελίδα και να αποκαταστήσει την ανταγωνιστικότητα και τη βιωσιμότητα των δημοσιονομικών της.

«Είναι σημαντικό το πρόγραμμα να υλοποιηθεί και οι μεταρρυθμίσεις να εφαρμοστούν, όχι για το καλό των γραφειοκρατών στις Βρυξέλλες αλλά για το καλό του ελληνικού λαού και για να επιστρέψει στην ανάπτυξη, την ευημερία και να βελτιωθούν τα ποσοστά ανεργίας στην ίδια την Ελλάδα» σημείωσε.

Εκτίμησε, επίσης, ότι η έλλειψη εθνικής ενότητας ευθύνεται κυρίως για το γεγονός ότι το ελληνικό πρόγραμμα τέθηκε εκτός στόχων τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Μετά το «καλό κουράγιο» που είχε ευχηθεί ο Επίτροπος στην αρχή της ελληνικής κρίσης, τώρα λέει και πάλι στα ελληνικά «Μαζί θα τα καταφέρουμε»

OIKONOMIA
Πηγή: brifingnews.gr

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...