Ήταν ή δεν ήταν πέναλτι; – Ο απίθανος διάλογος διαιτητή – βοηθού

Ήταν ή δεν ήταν πέναλτι; – Ο απίθανος διάλογος διαιτητή – βοηθού

Αποκαλυπτικός ο διάλογος του διαιτητή με τον ένα βοηθό, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα τι πρέπει να υποδείξουν! Όλα αυτά στο ματς, στο οποίο δόθηκαν δύο πέναλτι υπέρ της Τότεναμ κόντρα στη Λίβερπουλ.

Μετά το παιχνίδι, ο Γιούργκεν Κλοπ ξέσπασε κατά των διαιτητών, θέτοντας στο στόχαστρο τον βοηθό, οι αποφάσεις του οποίου έκριναν την αναμέτρηση σύμφωνα με τον ίδιο. 

«Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτώ τις αποφάσεις στο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θέλανε τη νίκη, αλλά το αποτέλεσμα επηρεάστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις του βοηθού. Θέλησε να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και το πέτυχε» τόνισε ενώ για τη φάση που προηγήθηκε του πέναλτι του Κέιν ανέφερε: «Ήταν καθαρό οφσάιντ, απίστευτο. Δεν ξέρω τι συζητούσαν».

Το Sky Sports αποκάλυψε τον… σουρεαλιστικό διάλογο του «άρχοντα» του αγώνα, Τζον Μος, με τον βοηθό του, στον οποίο παρενέβησαν οι Τσαν και Έρικσεν… 

Απολαύστε τον! 

Βοηθός: Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν ο Λόβρεν ακούμπησε τη μπάλα. 

Διαιτητής: Δεν ξέρω. 

Βοηθός: Αν δεν έχει ακουμπήσει τη μπάλα, είναι οφσάιντ, άρα δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι. 

Έρικσεν: Ακούμπησε τη μπάλα. 

Τσαν: Δεν ακούμπησε τη μπάλα. 

Διαιτητής: Πες το μου ξανά. 

Βοηθός: Ξέρεις τι σε ρωτάω. Πρέπει να ξεκαθαρίσω αν ο Λόβρεν ακούμπησε τη μπάλα. Αν το έκανε, είναι ηθελημένη ενέργεια και επομένως πέναλτι. Αν όχι, είναι οφσάιντ. 

Διαιτητής: Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα αν ο Λόβρεν ακούμπησε τη μπάλα. Μάρτιν (Άτκινσον) έχεις δει κάτι στην τηλεόραση; Θα δώσω το πέναλτι.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/320299-Etan-e-den-etan-penalti-O-apithanos-dialogos-diaitete-boethoy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...