Ανατριχιαστική ιστορία: Τι είναι το φέσι που φοράει ο Παππάς;

Ανατριχιαστική ιστορία: Τι είναι το φέσι που φοράει ο Παππάς;
Τι είναι το φέσι που φοράει ο Χρήστος Παππάς σε μία από τις πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν; Η ιστορία του είναι απίστευτη και αποκαλύπτει την πραγματική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής.

Ένας γνώστης της ιστορίας μας μεταφέρει την ανατριχιαστική ιστορία για το φέσι:

“Με τιμή και καμάρι βλέπουμε μέλη της Χρυσής Αυγής να φωτογραφίζονται ακόμα και με φέσια! Είναι δυνατόν αυτοί οι Τουρκοφάγοι και μεταναστοφάγοι να φοράνε φέσια; Ναι είναι δυνατόν , άμα το φέσι έχει επάνω τη σβάστικα και τις χιτλερικές νεκροκεφαλές , γιατί τότε και οι μουσουλμάνοι είναι φίλοι μας, αν δεν έχει επάνω τα ναζιστικά σύμβολα είναι εχθροί μας .

Το φέσι λοιπόν που φοράνε τα μέλη της χρυσής αυγής είναι ο << μπερές >> της εποχής που φόραγαν οι μουσουλμάνοι Αλβανοί και Κοσσοβάροι και που ευθύνονται για εγκλήματα πολέμου εναντίων ορθοδόξων Σέρβων .Γιατί η Χρυσή Αυγή ειναι και βαθειά Χριστιανικό κόμμα!

Κάπου λοιπόν στα 1943 ο Χίμλερ αυτό το πρωτοπαλίκαρο του παρανοϊκού με το μουστακάκι, αποφάσισε ότι στα τιμημένα SS, τιμημένα μόνο για τους Γερμάνους και τους προδότες συνεργάτες τους, μπορούν να γίνουν δεκτοί και μη άριοι και δη μουσουλμάνοι, και μάλιστα τους επέτρεψαν να φοράνε και φέσια, μεγάλη τιμή! Ετσι δημιουργήθηκαν δύο μεραρχίες SS μουσουλμάνων αδερφών η 21 Αλβανική ss Skanderbeg και η 13 ss Handschar με μηδενική πολεμική εμπλοκή και συμμετοχή μόνο σε ληστείες εκτελέσεις και αντίποινα εναντίον αμάχων που μόνο προβλήματα δημιουργήσαν στους Γερμανούς που στο τέλος διέλυσαν τις μεραρχίες αυτές! Αυτά τα φέσια φοράνε τα μέλη της χρυσής αυγής και φωτογραφίζονται ως Αλβανοί μουσουλμάνοι SS !”

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...