Απίστευτο: Πλήρωσαν 300 ευρώ για ένα ψάρι και μια σαλάτα

Παρασκευή 27/05/2016 – 23:10«ΕΓΔΥΣΑΝ» ΖΕΥΓΑΡΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ                                                                                 Θύμα πρωτοφανούς «κλοπής» από εστιατόριο της Ρόδου έπεσε ζευγάρι Αμερικανών που έφτασε το περασμένο Σάββατο στο νησί με το κρουαζιερόπλοιο Carnival vista.
Όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι για ένα γεύμα σε εστιατόριο της Μεσαιωνικής πόλης που περιλάμβανε ψάρι, σαλάτα, μπύρα και κόκα κόλα πλήρωσαν το… αδικαιολόγητο ποσό των 300 ευρώ.
Φανερά ενοχλημένοι οι τουρίστες ενημέρωσαν για το περιστατικό τους υπεύθυνους του κρουαζιερόπλοιου και εκείνοι με τη σειρά τους τον πράκτορα της εταιρίας,  Τσαμπίκο Χατζημιχάλη, από τον οποίο ζήτησαν να δημοσιοποιήσει το θέμα ώστε να ενημερωθούν οι αρμόδιες αρχές.
Ο κ. Χατζημιχάλης τους διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει σχετικά κάθε αρμόδια αρχή εκφράζοντας φυσικά τη λύπη του για ό, τι συνέβη.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, εκείνη την ημέρα το ζευγάρι επισκέφθηκε τη Μεσαιωνική πόλη και αποφάσισε να γευματίσουν σε εστιατόριο που βρίσκεται στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων.
Μπαίνοντας, όμως, οι υπεύθυνοι του καταστήματος τους πρότειναν άλλο μενού αντί για το πιάτο ημέρας που υπήρχε στην πινακίδα και προτεινόταν. Όπως υποστηρίζουν δεν τους ενημέρωσαν για την… τιμή και φυσικά έπεσαν από τα σύννεφα όταν τους είπαν πόσο κόστιζε το γεύμα που μόλις είχαν καταναλώσει.
Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά κάποιοι ασυνείδητοι επαγγελματίες τινάζουν στον αέρα τις προσπάθειες που καταβάλλουν όσοι ασχολούνται με την προσέλκυση τουριστών και δυσφημούν τη χώρα μας διεθνώς…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...