Αρχίζουν οι εργασίες για την αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου σε Πάτρα και Δυτική Αχαΐα

Αρχίζουν οι εργασίες για την αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου σε Πάτρα και Δυτική Αχαΐα

Ξεκινούν οι παρεμβάσεις για τη συντήρηση και την αποκατάσταση σε αρκετά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στους Δήμους Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον ανάδοχο η σύμβαση προϋπολογισμού 500.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 501) και αφορά την αποκατάσταση επαρχιακών δρόμων των δύο Δήμων, με εργασίες ασφαλτόστρωσης, αποκατάσταση προβληματικών σημείων τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας και άλλων απαραίτητων εργασιών.

Η υπογραφή έγινε παρουσία και του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και κατά τη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλεξόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά για τα έργα που θα γίνουν στο Δήμο με την εργολαβία αυτή και για τα σημεία όπου θα υπάρξουν παρεμβάσεις, ενώ υπήρξε και γενικότερη ενημέρωση για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Με κάθε τρόπο και μέσο, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, προσπαθούμε να θωρακίσουμε την οδική ασφάλεια, ώστε να προστατεύσουμε τους πολίτες που κινούνται τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος συμπληρώνοντας: «Με επιμονή, μεθοδικότητα και κοπιώδεις προσπάθειες ώστε να εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι πόροι, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει τη συντήρηση και αποκατάσταση των οδικών αρτηριών».

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...