Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στην εθνική οδό Άργους – Ναυπλίου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 53χρονος πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην εθνική οδό Άργους – Ναυπλίου, στο ύψος της Δαλαμανάρας.

Το δυστύχημα συνέβη συγκεκριμένα στο 8ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Άργους – Ναυπλίου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 34χρονος, παρέσυρε τον 53χρονο, ο οποίος κινείτο πεζός.

Ο 53χρονος διακομίστηκε αρχικά στο γενικό νοσοκομείο Άργους και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Παρέσυρε ανάπηρο και τον εγκατέλειψε

Από εκεί και πέρα, γνωστά στην Τροχαία είναι τα στοιχεία ταυτότητας ενός οδηγού που προκάλεσε ατύχημα με θύμα έναν ανάπηρο σε αμαξίδιο στη Ρόδο, αλλά αντί να σταματήσει να τον βοηθήσει πάτησε γκάζι και έγινε καπνός.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να χτυπήσει το αναπηρικό καρότσι και να τραυματίσει σοβαρά τον επιβάτη του.

Ο κρότος της σύγκρουσης έκανε τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο να πεταχτούν έξω, αλλά το μόνο που είδαν ήταν το αυτοκίνητο που απομακρυνόταν με μεγάλη ταχύτητα.

Όμως, κάποιος πρόλαβε να συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας και τον έδωσε στους τροχονόμους, οι οποίοι ανακάλυψαν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη και τον αναζητούν στα όρια του αυτοφώρου.

Ο ανάπηρος διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...