Βολές κατά της Περιφέρειας από τους φορείς του Γαλατά.Κάντε κάτι πριν καταστραφούμε. Βίντεο-Δηλώσεις

-Μπαλωμένος: Η Περιφέρεια να προστατέψει τον κόσμο. Βολές του προέδρο κατά Περιφέρειας και του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος κ. Μπαλαμπάνη
-Πολονύφης: Δεν έγινε τίποτα είμαστε ακόμη στο “ΘΑ” από την Περιφέρεια.
-Τραχύλης: Στο ίδιο έργο θεατές…
-Επιδεινώθηκε το πρόβλημα με τα τελευταία καιρικά φαινόμενα. 

Αγωνιούν οι κάτοικοι και οι φορείς του Γαλατά για την κατάσταση στο ανάχωμα του ποταμού Ευήνου στη θέση ΧαλιάςΌπως βλέπετε στις εικόνες τα φερτά υλικά έχουν αλλάξει την ροή του ποταμού με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά  να “τρώνε” αγροτικές εκτάσεις αλλά και το ανάχωμα που προστατεύει τον κάμπο του Γαλατά. Αυτή την ώρα όμως δεν μπορούν να γίνουν εργασίες στον ποταμό παρά μόνο μικρές παρεμβάσεις ενίσχυσης του αναχώματος.

Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Μπαλωμένος καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Πολονύφης και κ. Τραχύλης επισήμαναν την απουσία της Περιφέρειας από τα προβλήματα. Ο κ. Μπαλωμένος  ζήτησε από  τον κ. Μπαλαμπάνη να γίνει πιο υπεύθυνος και να δώσει λύσεις.Στην αναφορά του στον Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα ζήτησε να επιλέγει ανθρώπους που λύνουν τα προβλήματα και έκλεισε τις δηλώσεις του απευθυνόμενος στην κ. Σταρακά λέγοντας να βάλει Πλάτη και να δώσει λύση στα προβλήματα του Γαλατά.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...