Βουλευτές της ΝΔ συναντήθηκαν με τον Ν.Τόσκα για να διαμαρτυρηθούν

Τετάρτη 20/07/2016 – 15:25

Τόσκας

Τι ανακοίνωση εξέδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός

«Έφοδο» πραγματοποίησαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, με αφορμή τη συνεχιζόμενη κατάληψη του ΑΠΘ από τους κατασκηνωτές του «No Border Camp».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για τους βουλευτές Γκιουλέκα, Καλαφάτη, Καράογλου, Γιωργαντά και Βαγιωνά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα ο κ. Τόσκας βρισκόταν σε σύσκεψη, την οποία διέκοψε για να δει τους βουλευτές.

Μετά τη συνάντηση, ο Αναπληρωτής Υπουργός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μιλάει για «τεχνητή ένταση με στόχο την μικροκομματική εκμετάλλευση στο όνομα του δόγματος «νόμος και τάξη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι φανερή η προσπάθεια της Ν.Δ. για τη δημιουργία τεχνητής έντασης με στόχο την μικροκομματική εκμετάλλευση στο όνομα του δόγματος «νόμος και τάξη», που επιλέγει να προωθήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όμως, αυτή η στάση που ακολουθεί την ανάλυση των αποστράτων της Συγγρού, δεν είναι παρά μια προσπάθεια ψευδεπίγραφης απεικόνισης της πραγματικότητας στη χώρα. Όταν εκ των πραγμάτων περιορίζονται να αναδεικνύουν ψευδώς απολύτως ελεγχόμενες καταστάσεις ως μείζονα ζητήματα διακινδύνευσης της δημόσιας ασφάλειας, χάνουν και τα ελάχιστα δείγματα πολιτικής αξιοπιστίας που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...