Γαβρολίμνη: Εκτροπή δικύκλου με τραυματισμό.Φώτο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 15.45 στον κυκλικό κόμβο της Γαβρολίμνης.Δίκυκλο με κατεύθυνση προς Αντίρριο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του στο πόδι το οποίο και έσπασε.Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον τραυματία για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα τροχαίας Ναυπάκτου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΛΛΙΠΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΌΜΒΟ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    • ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΥΜΑΝΣΗ,ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΠ ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ…

      • ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ 60 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΜΒΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΑΝΣΗ ΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΜΑΝΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.

    • ΑΦΟΥ ΡΕ ΖΩΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΠΙΝΑΚΊΔΑ ΠΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΌΜΒΟ 100 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΆΛΛΟ ΑΝ ΤΡΈΧΕΙΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΌΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΊΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!

      • ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΖΩΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ Η ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ.
        ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ).
        ΕΣΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.
        ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΕΚΕΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...