Γαβρολίμνη: Προσοχή οι δρόμοι χωρίς κίνηση είναι πιο επικίνδυνοι!!!Σε αυτό το σημείο έχασε τη ζωή του ο 40χρόνος.Φωτο-Βίντεο

Όπως βλέπετε στις εικόνες και στο βίντεο στο σημείο αυτό μεταξύ Γαβρολίμνης και Άνω Βασιλικής ο άτυχος 40 χρόνος έχασε την ζωή του στο τραγικό δυστύχημα (Εδώ) που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και όπως σας μετέφερε το Nafpaktia news.gr από την ίδια οικογένεια είχε “χαθεί” ακόμη ένα παιδί σε τραγικό δυστύχημα που είχε σημειωθεί στο Ευηνοχώρι  στη γέφυρα του Ευήνου(Εδω) πριν λίγα χρόνια.

Η είδηση του θανάτου του άτυχου νέου  έπεσε σαν κεραυνός στην ευρύτερη περιοχή και έρχεται να αναδείξει δυστυχώς με τον θάνατο του ένα σοβαρό θέμα…. 

Πόσο επικίνδυνη είναι πλέον οι δρόμοι χωρίς κίνηση , οι δρόμοι που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί αυτό που συνέβη χθες στην παλαιά Εθνική και νυν Περιφερειακή οδό Γαβρολίμνης – Περιθωρίου. Σε αυτό τον δρόμο η κίνηση είναι ελάχιστη και κινούνται μόνο όσοι έχουν εργασία όμως όπως είδαμε χθες σε αυτό το δρόμο χάθηκε έτσι άδοξα μια ανθρώπινη ζωή.

Προσοχή από όλους μας, χαμηλή ταχύτητα και τα μάτια μας δεκατέσσερα .Σε αυτούς τους δρόμους δεν παίζουν ρόλο τα σήματα του ΚΟΚ αλλά η δική μας προσοχή. 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...