Γυναίκες λήστεψαν 150.000 ευρώ από τράπεζα στη Φθιώτιδα

Ληστεία με έντονο «άρωμα»… γυναίκας σημειώθηκε το μεσημέρι σε τράπεζα στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, προκαλώντας συναγερμό στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο λησταρχίνες με τη βοήθεια ενός άνδρα συνεργού τους εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας λίγα λεπτά πριν από το κλείσιμο, έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο του διευθυντή και ζήτησαν τα χρήματα.

Οι δράστες κατάφεραν να άρπαξαν ένα ποσό, που υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με λευκό αυτοκίνητο, ένα όχημα που εικάζεται πως είναι αυτό που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στη Θήβα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις κακοποιοί ήταν καλά ενημερωμένοι και είχαν άριστα οργανωμένο σχέδιο για τη ληστεία ενώ δεν φορούσαν κουκούλες, αλλά πιθανότατα είχαν μεταμφιεστεί.

Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα παντού και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας.

Στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός, αφού εξετάζεται το ενδεχόμενο τα καταζητούμενα άτομα να συνδέονται με υποθέσεις τρομοκρατίας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...