Δύο αιτήσεις για επιτάχυνση της εκδίκασης της υπόθεσης της Siemens υπέβαλε ο Παρασκευόπουλος

Πέμπτη 14/07/2016 – 11:21

αιτήσεις για επιτάχυνση της εκδίκασης της υπόθεσης της Siemens υπέβαλε ο Παρασκευόπουλος

«ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ»

Δύο αιτήσεις για την επιτάχυνση της εκδίκασης των υποθέσεων της Siemens υπέβαλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκος Παρασκευόπουλος.

«Υπέβαλα δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση αυτών των υποθέσεων, οι οποίες κατά τη γνώμη της κυβέρνησης, της κοινωνίας και όλων νομίζω έχουν μία εξαιρετική σημασία και βαρύτητα», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, εξερχόμενος του Αρείου Πάγου.

«Γι’ αυτό δικαιολογείται και μία κατ’ εξαίρεση δικονομική πορεία όσον αφορά την ταχύτητα», πρόσθεσε ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε πως «όλες οι ενέργειες για την επίσπευση που θα μπορούσαν να γίνουν  από την πλευρά της κυβέρνησης έχουν γίνει και η ταχεία εξέλιξη της δίκης είναι κάτι που εύχονται όλοι και ελπίζουμε από εδώ και πέρα να φανεί».

«Θα μου επιτρέψετε να μην υπεισέλθω σε καμία λεπτομέρεια που έχει σχέση με ζητήματα που αυτή τη στιγμή ερευνώνται, τα οποία θα ερευνηθούν από τα αρμόδια όργανα στα οποία δεν ανήκω εγώ», κατέληξε ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...