“Επική ατάκα” Αϊβαλιώτη για τον καυγά Μαρκογιαννάκη-Κωνσταντοπούλου

Απίστευτη ατάκα από τον Κωστή Αϊβαλιώτη για τη νέα διαμάχη Μαρκογιαννάκη-Κωνσταντοπούλου στη Βουλή.
Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, καυτηρίασε τη στάση των δύο πρώην συναδέλφων του, ενθυμούμενος ένα πολύ γνωστό σήριαλ της τηλεόρασης, φέρνοντας παράλληλα ως παράδειγμα την ευρωβουλή. 

“Το σήριαλ της διαμάχης Μαρκογιαννάκη-Κωνσταντοπούλου συναγωνίζεται σε επεισόδια το… “Τόλμη και γοητεία”, χωρίς – εδώ που τα λέμε- ούτε  τόλμη, ούτε κάποια γοητεία” είπε ο κ. Αϊβαλιώτης και συνέχισε:

“Λες και “έσταξε η ουρά του γαϊδάρου” επειδή η κ. Κωνσταντοπούλου υπερέβη το χρονικό όριο της ομιλίας της  ή σαν να λύθηκαν όλα τα προβλήματα του τόπου με τις αριστερές  “κορώνες” της και τους ανεβασμένους τόνους”.

Και κατέληξε λέγοντας:

“Ομως, μια απορία για το Προεδρείο της Βουλής: όταν οι περισσότεροι πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων κάνουν… “λαστέξ”  τον χρόνο  των ομιλιών τους, πότε παρενέβη το Προεδρείο για να τους αφαιρέσει τον λόγο;

Μήπως να δουν όλοι τους κάποια συνεδρίαση της Ευρωβουλής όπου το ρεκόρ χρόνου ομιλίας είναι τα 5 λεπτά και όλοι το σέβονται;…”.

Απάντηση Αϊβαλιώτη στη μαντινάδα Πάγκαλου για τον… κρητικό κροκόδειλο

Ο τέως βουλευτής του ΛΑΟΣ, όμως, απάντησε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, με μία δική του “μαντινάδα” σε εκείνη του κ. Πάγκαλου σε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά με τον… κροκόδειλο στην Κρήτη:

“Είναι- μαθές- η μοίρα των Ρωμιών να τρώνε πάντα φόλα, και να έχουν εξουσιαστές εκείνους που τους είπανε:  “μαζί τα φάγαμε όλα “…

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...