ΗΠΑ: Κυκλοφοριακό χάος σε αυτοκινητόδρομο – Γυναίκα χόρευε γυμνή πάνω σε φορτηγό! (Βίντεο & Εικόνες)

ΗΠΑ: Κυκλοφοριακό χάος σε αυτοκινητόδρομο – Γυναίκα χόρευε γυμνή πάνω σε φορτηγό! (Βίντεο & Εικόνες)

Κατηγορία

n.anastasiou
Τρίτη 08/03/2016 – 11:50

γυμνή

Μια γυμνή γυναίκα που χόρευε γυμνή στην οροφή ενός φορτηγού προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος για τουλάχιστον δύο ώρες, σε αυτοκινητόδρομο του Χιούστον των ΗΠΑ.

Η άμεση δράση που κλήθηκε στο σημείο κατόρθωσε τελικά να πείσει τη γυναίκα να κατέβει, μετά από αρκετές… φιγούρες και «twerking» στο οποίο επιδόθηκε από την οροφή του φορτηγού με τους 18 τροχούς! Τα στοιχεία της δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως φαίνεται πως επί ώρες δεν μπορούσαν να την πείσουν να κατέβει με τις σκάλες που τις έβαζαν οι αρχές στο φορτηγό και προτίμησε τελικά να.. πηδήξει στο ειδικό στρώμα, προτού της περάσουν χειροπέδες. 

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ούτε ο λόγος που την ώθησε στην ενέργεια αυτή, όμως είναι ξεκάθαρο πως πάσχει από κάποιας μορφής ψυχολογικών προβλημάτων.

Το φορτηγό είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου καθώς μπροστά του ήταν ένα ατύχημα, όταν ξαφνικά και από το πουθενά η γυναίκα βρέθηκε στην οροφή. Πιθανότατα να οδηγούσε κάποιο από τα οχήματα που εμπλέκονταν στο ατύχημα, όμως κανείς δεν ξέρει γιατί γδύθηκε και άρχισε να χορεύει πάνω στο φορτηγό.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...