Η κυβερνητική γυναίκα –δηλητήριο που σάρωσε την Ελληνική πολιτική σκηνή

Η κυβερνητική γυναίκα –δηλητήριο που σάρωσε την Ελληνική πολιτική σκηνή
Πέρασε από υπουργικά γραφεία , είχε δυναμισμό, έπαιρνε αποφάσεις με μισόκλειστα μάτια, δίπλωνε τις γάμπες της με επιδέξιο τρόπο κάθε φορά που ζητούσε συγκεκριμένη στρατηγική για τρέχοντα πολιτικά θέματα….
Τα χείλη της γοητευτικής βουλευτίνας που είχε επίζηλη θέση στην κυβέρνηση, ήταν βαμμένα πάντα με γήινα χρώματα και το σεξ απήλ της δεν άφηνε ποτέ αδιάφορους τους άνδρες. Μάλιστα, σχεδόν πάντα είχε μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου κι όταν είχε μαζί τους το θάρρος δεν άφηνε να πάνε χαμένα γλυκά υπονοούμενα και τρυφερές φράσεις ακόμα και μέσα στο ασανσέρ του υπουργείου… «Πιστεύεις ότι κινδυνεύεις από μένα σε ένα τέτοιο χώρο όπως στο ασανσέρ;;;….» ήταν μια απ τις πιο διάσημες φράσεις που χρησιμοποιούσε….

Η γυναίκα ήταν κόλαση!!…Κι η φήμη της απλώθηκε κι έγινε ακόμη πιο έντονη όταν δυο συνεργάτιδες της άφησαν υπονοούμενα για εμπνευσμένα γούστα της στο κρεβάτι και για μια «λανθάνουσα» διάθεση που διέκριναν οι ίδιες απ τη συμπεριφορά της…. Οι δύσκολες σχέσεις μαζί της οδήγησαν τα δυο κορίτσια να συντάξουν ένα γράμμα. Μετά αφηγήθηκαν στο στενό τους περίγυρο:
«Είναι ικανή για όλα. Καταγράψαμε μια τέτοια συμπεριφορά γιατί μπορούμε να κατανοήσουμε την «άλλη» πλευρά μιας γυναίκας . Μιας γυναίκας που ζαλίζεται μόλις δει το ελκυστικό σώμα μιας άλλης….».

Ποιά είναι η κυβερνητική γυναίκα –δηλητήριο με τα εμπνευσμένα γούστα;;;

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...