Θέλει διακαώς τον Μάριν ο Ερυθρός Αστέρας και ετοιμάζει πρόταση για δανεισμό

Θέλει διακαώς τον Μάριν ο Ερυθρός Αστέρας και ετοιμάζει πρόταση για δανεισμό

O Μάρκο Μάριν είναι υπό παραχώρηση, αλλά δεν είναι και απλό να γίνει αυτό διότι έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι δύσκολο να του προσφέρει άλλος σύλλογος.

Στη Σερβία υπήρξαν και νέα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ερυθρός Αστέρας πιέζει τον Γερμανό να εγκατασταθεί στο Βελιγράδι.

Το μεγάλο αγκάθι για τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας είναι, όμως, το συμβόλαιό του. Τα 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο που παίρνει από τους Πειραιώτες δεν μπορούν να του τα προσφέρουν οι πρωταθλητές Σερβίας.

Γνωρίζουν επίσης στον Ερυθρό Αστέρα ότι ο Μάριν είναι ένας ποδοσφαιριστής που για να τον αποκτήσουν θα πρέπει να καταβάλλουν ένα σημαντικό ποσό στον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο χαρτί των Σέρβων για να τον πάρουν είναι ο δανεισμός. Πρόθεσή τους είναι να κάνουν σχετική πρόταση για τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.

Επίσης, τα ρεπορτάζ στη Σερβία στέκονται στο γεγονός ότι ο Μάριν δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του για τον Ερυθρό Αστέρα. Και ποντάρουν σε αυτό οι πρωταθλητές Σερβίας για να τον κάνουν δικό τους.

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/333368-THelei-diakaos-ton-Marin-o-Erythros-Asteras-kai-etoimazei-protase-gia-daneismo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...