Καρατζαφέρης: Ναι φτιάχνουμε νέο κόμμα, play maker ο Τάκης Μπαλτάκος

Καρατζαφέρης: Ναι φτιάχνουμε νέο κόμμα, play maker ο Τάκης Μπαλτάκος

Κατηγορία

panteliszagorianitis
Δευτέρα 21/03/2016 – 12:53

καρατζαφέρης μπαλτάκος

ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΜΑΣ ΣΤΑΘΕΡΑ «ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Την προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου πολιτικού κόμματος που θα αποτελέσει ομπρέλα για πρόσωπα και ήδη υπάρχοντες σχηματισμούς επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά που θα έχει αυτή η πρωτοβουλία ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο -μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA Fm- για τη δημιουργία ενός πυρήνα ομόδοξων ανθρώπων, κάλεσε όλους τους «παραπλανημένους και κυρίως αυτούς που έχουν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητους Έλληνες» να στηρίξουν την προσπάθεια και υποστήριξε ότι το υπάρχων πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι κατώτερο των περιστάσεων.

Ακόμη, ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που έγινε την Κυριακή στο Βελίδειο στη Θεσσαλονίκη, χαρακτήρισε τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, γνωστό δικηγόρο Τάκη Μπαλτάκο, ως play maker της όλης πρωτοβουλίας.

Τέλος, εξηγώντας γιατί δεν φτιάχνεται πρώτα ένας όμιλος και μετά κόμμα, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει χρόνος καθώς υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές μέσα στο 2016.

Το όνομα του κόμματος

Το πιθανότερο όνομα του νέου πολιτικού φορέα που θα επιχειρήσει να καλύψει το χώρο ανάμεσα στη ΝΔ και τη Χρυσή Αυγή είναι «ΕΘΝ.Ο.Σ.», δηλ. Εθνικός Ορθόδοξος Συναγερμός και θα έχει έντονο αντιμνημονιακό και ευρωσκεπτικιστικό στίγμα.

Αυτή τη στιγμή γίνονται ζυμώσεις να υπάρξει συνεργασία και με τον Βύρωνα Πολύδωρα, τον Χρήστο Ζώη και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ενώ θα συμπράξει στο νέο σχήμα και ο Βασίλης Καπερνάρος με την κίνηση «ΡΙΖΕΣ», ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται ότι έχει και ο Νίκος Νικολόπουλος με το «Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα».

Η εκκρεμότητα που υπάρχει μέχρι στιγμής ακούει στο όνομα Φαήλος Κρανιδιώτης και κατά πόσο ο πρόσφατα διαγραφείς από τη Ν.Δ. δικηγόρος θα θελήσει να ενταχθεί στο νέο κόμμα, αν και οι σχέσεις του με τον κ. Μπαλτάκο είναι άριστες.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...