Μάθετε πρώτοι: Στο 50 % η ανανέωση του ψηφοδελτίου Μπουλέ !!!

Δυείσδυση στο κεντροδεξιό χώρο επιχειρεί ο δήμαρχος.

Αυτό μας εκμυστηρεύτηκε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές αναφορικά με τα όσα κατά καιρούς γράφονται για την απουσία ειδήσεων από την πλευρά της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε από έγκυρους κύκλους ο δήμαρχος αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα (15 θήμερο) να προβεί σε ανακοινώσεις ονομάτων τα οποία θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.

Φαίνεται ότι οι συζητήσεις με τον Γ.Κοτρώνη (επιχειρηματία) έχουν προχωρήσει και έχει θέσει τον εαυτό του στην κρίση του δημάρχου,όπως επίσης και του επαγγελματία Παναγιώτη Λαγαρού με τον οποίο φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία (φαίνεται ότι ο καφές με την .κ Αντιδήμαρχο σε γνωστό κατάστημα του λιμανιού έπιασε τόπο),ενώ ένα ακόμη όνομα που φαίνεται ότι προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο και έχει έρθει σε επαφή με τον δήμαρχο είναι αυτό του πρώην προέδρου της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας  Άκη Θεοδοσόπουλου.

Το παζλ όπως και να έχει στη σκακιέρα του καταρτισμού του ψηφοδελτίου από τον Γ.Μπουλέ μόλις ξεκίνησε,με τις ειδήσεις από την μεριά του δημάρχου να βγαίνουν με το σταγονόμετρο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 50% ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

  2. Ό,τι κάνει ο δεσπότης και τα Leader!

    Όσο για τον Κοτρώνη, βασικός υποστηρικτής εδώ και χρόνια. Ποια ανανέωση, επειδή τώρα κατεβαίνει το παιδί και όχι η μαμά του;

  3. Ρε παιδια ο Μπουλες θα κατεβει μονο με την Μαριτσα και τον Δεσποτη;
    Γιαννακη αντε στη Φιλοθεη οσο ειναι καιρος.
    Ασχημα μαντατα των γκαλοπ. Εισαι ΠΑΤΟΣ!!!!!!

  4. Γιαννη Μπουλε ηρθε η ωρα να μας αδειασεις την γωνια πριν ξεφτιλιστεις. Μην ξεχασεις να παρεις μαζι σου και την Μαριω.

  5. ειχαμε μια φαγουρα για το ψηφοδελτιο του Μπουλε. η Ναυπακτιοι ξυπνησαν και δεν μασανε ουτε απο Μπουλε ουτε απο τα ψευτικα φιλακια της Ζαμπαρα στην γιορτη των γυναικων. φυγετε απο την πολη μας!!!

  6. Ο Μπουλες ρε παιδια πως και ξυπνησε αποψε ξαφνικα; Μηπως του ταραξε κατι αποψε την ησυχια του; Ειναι αληθεια οτι τρωει πορτα απο παντου;

  7. Ότι και να λέτε στα σχόλιά σας, που απ΄ότι καταλαβαίνω είστε όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι που γράφετε παντού, ο Μπουλές το ξέρετε όλοι κι ας μην θέλετε να το παραδεχτείτε ,ότι είναι ο πιο επιτυχημένος Δήμαρχος που πέρασε από τη Ναύπακτο. Του κάνουν πόλεμο, όλοι οι παρατρεχάμενοι , επειδή τον φοβούνται και ξέρουν ότι έτσι και ξαναβγεί , όλοι αυτοί θα χαθούν πολιτικά. Ευτυχώς όμως ο απλός και σοβαρός κόσμος το καταλαβαίνει. Ο Μπουλές θα είναι και πάλι Δήμαρχος γιατί είναι ο μόνος που έχει τις ικανότητες να σώσει τον τόπο μας, σ΄αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που περνάμε.

  8. 10.19 μάλλον ζεις σε άλλη πόλη.Δεν εξηγούνται αλλιώς τα λεγόμενά σου.Oι δύο τελευταίες δημοτικές αρχές ήταν οι μόνες που δεν έκαναν τίποτα.Α ξέχασα η προηγούμενη έκανε έναν ποδηλατόδρομο ο οποίος δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το κυκλοφοριακό και θέτει σε κίνδυνο (για να μην χαθούν τα λεφτά από το πρόγραμμα).Λογική της πλάκας.

  9. για πες μας τα εργα του γιαννακη; κοροιδεψατε τους ναυπακτιους τωρα τερμα η κοροιδια. Ο Μπουλες θα παει σπιτι του!

  10. ανωνυμε του 13:33 μονο εσυ φαινετε οτι ψηφιζεις Μπουλε.
    Δεν βλεπεις οτι δεν μπορει να στηθει πουθενα;
    Για εμας εχει τελειωσει.

  11. Πάντως ο Μπουλές και αυτή τη θητεία την έβγαλε πολύ δύσκολα. Δεν είχε άτομα για να βάλει αντιδημάρχους (αντιδήμαρχο τεχνικών έργων είχε φιλόλογο και διοίκησης-οικονομίας μαθηματικό χωρίς διοικητική προϋπηρεσία).
    Τώρα που όλα σχεδόν τα αξιόλογα στελέχη του, έφυγαν προς τις άλλες παρατάξεις, είναι δύσκολο να φτιάξει ομάδα για να πετύχει κάποια πράγματα για τον τόπο, όσο αξιόλογος κι αν είναι ο ίδιος.
    Απ’ την άλλη και η ομάδα Λουκόπουλου δύσκολα θα ανταπεξέλθει με δημοτικούς σύμβουλους όλους τους γνωστούς παραγοντίσκους που δεν τα βρίσκουν ούτε με τα κοκκαλά τους, πόσο μάλλον να συνεργαστούν μεταξύ τους.
    Ο Γούλας σιωπά και αυτό δεν είναι καλή ένδειξη για το αν θα μπορέσει να βγάλει ψηφοδέλτιο.
    Ο δε Παπαθανάσης στηρίζεται στον πρώτο γύρο από χαμαιλέοντες κομματικούς παράγοντες που πιστεύουν ότι δεν αξίζει αλλά μόνο στο β γύρο τολμούν να μην τον στηρίξουν που δεν μπορεί να ελεγχθεί η ψήφος τους.
    Δεν ξέρω τελικά που οδηγούμαστε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...