Ματσάρα στο Θέρμο

Ματς για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο Θέρμου ανάμεσα στον τοπικό Νέο Θέρμιο και την Ακαδημία Ευηνοχωρίου που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 3-2. 

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά κενά της Ακαδημίας και  χάνοντας ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στο 15′  Μερισιώτης και Μπρέσικας έπαιξαν το ένα – δύο με τον πρώτο να πλασάρει εύστοχα τον Τσακανίκα και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Ακαδημία αντέδρασε και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αν δύο φορές η μπάλα δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Πιστιόλη στο 26′ και στο 33′. Δύο λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιστιόλη σε ανατροπή του Κράνη.  Το συγκρότημα του Γιώργου Καραπαππά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να προηγηθεί και να πάει στα αποδυτήρια με σκορ 1-2. Ο Πιστιόλης έκανε πάσα από πλάγια στον Μαντέλο και αυτός με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 
Στην επανάληψη η ομάδα του Θέρμου κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να ξεκινήσει με τρίποντο το πρωτάθλημα. Στο 62′ ισοφάρισε σε 2-2 όταν ο Κώστας Κοκώνης μετά από ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και  στο 75′  ο Αδαμάντιος Κόκκοτος εκτέλεσε φάουλ με τον Μερισιώτη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με πλασέ να γράφει το τελικό 3-2.

Νέος Θέρμιος Απόλλων: (Γιάκος – Κοντός): Κούντρας, Κόκκοτος Ν. (46′ Ψηφής), Στεργίου (73′ Μπέσσας), Ράπτης, Κοντός, Κοκώνης Ευ., Μπρέσιακας (19′ λ.τ. MBROSHKA), Παπαστέλιος, Μερισιώτης, Κόκκοτος Αδ., Κοκώνης Κ.
Ακαδημία Ευηνοχωρίου: Τσκανίκας, Κοκόρης (32′ Παναγιωτόπουλος), Διαμαντόπουλος, Αλεξίου (80′ Μάνθος), Μαντέλος, Πασπαλιάρης, Γιερετσιάν, Ντζελέπης, (Ρισβάς (73′ Τσαλίκης), Κράνης, Πιστιόλης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...