Με 20 ποδοσφαιριστές ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι – Εκτός ο Καμαβουάκα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού εν όψει Ατρομήτου και σήμερα έπειτα κι απ’την τελευταία πρωινή προπόνηση της ομάδας, ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Μαντζουράκης :
Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Λεντέσμα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Είναι η ίδια αποστολή όπως και στο ματς της Τούμπας, ενώ εκτός τελικά έμεινε ο Γουίλσον Καμαβουάκα ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος παρά τη συμμετοχή του κανονικά στις προπονήσεις. Εκτός αποστολής και οι τραυματίες Παπάζογλου, Παπουτσογιαννόπουλος, όπως και οι Κολοβούρης, Βακράκος. Οι ποδοσφαιριστές Γιαννιώτης, Μιχάι και Μαλής είναι στην αποστολή της Κ-20.

Η αποστολή του Παναιτωλικού αναχωρεί το μεσημέρι για Αθήνα, όπου αύριο 18.15 στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο του Περιστερίου αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.

Στον αντίποδα, η προετοιμασία του Ατρόμητου ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα, με τον Ούμπιδες πιθανότατα να βρίσκεται στην αποστολή, καθώς κατά τη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...