Ναύπακτος: Αλλά-ΖΩ την πόλη μου-Συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο

Πράξη φιλοδοξεί να κάνει ο δήμος Ναυπακτίας τα σχέδια και τους στόχους που έχει βάλει,προκειμένου οι πολίτες της Ναυπάκτου να ζουν σε ένα ποιοτικό και αναβαθμιζμένο περιβάλλον,με στόχο την αξιοποίηση των υπάρχουσών υποδομών,τη δημιουργία νέων με δράσεις που θα βγάζουν τους δημότες από το σπίτι.

Ακριβώς γι’αυτό το λόγο,σήμερα το μεσημέρι,δόθηκε σχετική συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο Ναυπάκτου με τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλο,τον αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών Κ.Καρακώστα,τον πρόεδρο του δημοτικού λιμενικού ταμείου Ναυπάκτου Αντ.Φράγκο και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα αυτό,τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Αποστ.Παπαιωάννου,τον εκπρόσωπο του Α.Σ. Ομόνοια Ντ.Τσακανίκα,τον γραμματέα του συλλόγου Μαραθωνοδρόμων LEPANTO Xάρη Ορφανουδάκη,τον καθηγητή καλαθοσφαίρισης Γ.Σταθάτο και εκ μέρους της διοργάνωσης ΒΜΧ festival που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας,Αναστ.Δημόπουλο.Εντύπωση παρόλα αυτά προκάλεσε η απουσία του αντιδημάρχου Γ.Σύψα,ενός ανθρώπου που δούλεψε πολύ,το πρόγραμμα αυτό…..

Δείτε την συνέντευξη τύπου και τι θα πρέπει να περιμένουμε

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου των Μαραθωνοδρόμων LEPANTO Χάρη Ορφανουδάκη σχετικά με το πρόγραμμα ΑΛΛΑ-ΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ στη συνέντευξη τύπου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...