“Νταβατζίδες και τραμπούκοι γιναμ’όλοι τουρλουμπούκι”-Υπάρχει κι αυτό το δημοτικό συμβούλιο (Βίντεο)

Με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά εκτυλίχθηκε την τελευταία εβδομάδα το 3πλό δημοτικό συμβούλιο,το οποίο επιφύλασσε αρκετές συγκινήσεις στους παρευρισκόμενους.

Από την περασμένη εβδομάδα όταν και διαδραματίστηκαν τα γνωστά γεγονότα με τους χαρακτηρισμούς στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,η εικόνα του στην τελευταία ήταν σαφώς διαφορετική με πλήθος πολιτών να έχουν κατακλύσει την αίθουσα ευελπιστώντας να γίνουν μάρτυρες ίσως μιας ακόμη επεισοδιακής συνεδρίασης…..Μάταια όμως.

Τελικά οι πολίτες επιθυμούν πότε-πότε εκρηκτικό κλίμα στις συνεδριάσεις ώστε να σπάει η μονοτονία των πολύωρων και βαρετών συνεδριάσεων που έχουν σαν αποτέλεσμα την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά του κόσμου.

Με καθημερινές λέξεις όπως νταβατζής και τρμπούκος ή ηλίθιος αυτό είναι το ”Άλλο δημοτικό μας συμβούλιο” και μεις πάντα θα το αγαπάμε και θα μας αρέσει….

Δείτε το



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στο σημείο του video που ο Μπουλες ρωτάει επιμόνως ‘ποιός είναι αυτός που παρίστανε τον Δήμαρχο’ ανέμενα τον σκηνοθέτη να ‘απανάει’ δια στόματος Μαρινέλας : ‘Ποίος είναι αυτός ο αψηλός, ποιός είναι αυτός ο τύπος; ‘. Με απογοήτευσε το βίντεο…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...