Ξετρελαμένος μαζί της! Με τη συμμετοχή του Drake οι περιοδείες της Rihanna

Ξετρελαμένος μαζί της! Με τη συμμετοχή του Drake οι περιοδείες της Rihanna

Κατηγορία

eri200
Τρίτη 08/03/2016 – 17:45

RiRi and Drake

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, ωστόσο οι δύο τους επιμένουν ότι η σχέση τους είναι καθαρά επαγγελματική.

Μετά την – κατά κοινή ομολογία – προκλητική εμφάνιση των δύο στη σκηνή των Brit Awards με την Rihanna να το… κουνάει πρόστυχα μπροστά στον Drake ερμηνεύοντας το νέο της χιτ, “Work”, το ντουέτο θα συνεργαστεί και πάλι αυτή τη φορά έπειτα από πρόσκληση της τραγουδίστριας.

Οι φήμες θέλουν την Rihanna να βλέπει με «άλλο μάτι» τον πρώην της, καθώς ήρθαν πολύ κοντά στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για το νέο άλμπουμ της καλλονής από τα Μπαρμπέιντος. Άλλωστε, αυτόπτες μάρτυρες του είχαν τσακώσει να φιλιούνται στο κλαμπ Libertine του Λονδίνου, αμέσως μετά το σόου που έδωσαν στα Brit Awards. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Drake είναι ξετρελαμένος μαζί της!

Η Rihanna φέρεται να απηύθυνε πρόσκληση στον Drake να συμμετάσχει στη διεθνή περιοδεία της που θα ξεκινήσει – αν και με καθυστέρηση τριών εβδομάδων – από την Φλόριντα των ΗΠΑ το προσεχές Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αντιμέτωπη με την οργή των θαυμαστών της η Rihanna

Η τραγουδίστρια εισέπραξε τον «θόρυβο» που προκλήθηκε από την σέξι κοινή εμφάνισή τους στα Brit Awards και επιθυμεί να επαναλάβει το ίδιο ακριβώς χορευτικό μαζί του. Άλλωστε, όπως το έθεσε πολύ σωστά συνεργάτης της RiRi…. «η χημεία τους στη σκηνή είναι εκρηκτική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τόπλες Rihanna στο εξώφυλλο της Vogue

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...