Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η νεραντζιά

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η νεραντζιά
«Αθήνα μπορείς» είναι η ονομασία του συνδυασμού του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου με έμβλημα τη νεραντζιά, που παρουσίασε σήμερα στον πολυχώρο HUB στα Πετράλωνα.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε ότι παραιτείται από βουλευτής και παραλλήλως αναστέλει την κομματική του ιδιότητα ως μέλος της ΝΔ προκειμένου να προωθήσει την υποψηφιότητά του για το δήμο Αθηναίων. «Και εδώ σε αυτό το σημείο πρέπει να πω κάτι, το οποίο για μένα είναι αυτονόητο. Είναι αυτονόητο, γιατί προφανώς όταν δίνεις την ψυχή σους στην Αθήνα δεν έχεις την πολυτέλεια παρά του να παραιτηθείς από το βουλευτικό αξίωμα, το οποίο υπηρετείς για χρόνια. Καταθέτω λοιπόν την εντολή που μου έδωσαν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές για να τους εκπροσωπώ στη Βουλή και αναστέλλω την όποια κομματική μου ιδιότητα».

Στην σύντομη ομιλία του καταφέρθηκε εναντίον του κ. Γιώργου Καμίνη λέγοντας ότι ο σημερινός δήμαρχος είναι εξαφανισμένος από τα προβλήματα της πόλης και τον κατηγόρησε ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τα περιθώρια που υπήρχαν και άφησε την Αθήνα στην μιζέρια εν αντιθέσει με τους γειτονικούς δήμους όπως ο Πειραιάς ή το Περιστέρι.

Οπως επισήμανε ο κ. Σπηλιωτόπουλος: «Στην ουσία είναι σαν να έχουμε δύο Αθήνες, την Αθήνα της εγκατάλειψης και την Αθήνα που δεν συμβιβάζεται. Η πρώτη είναι η Αθήνα της παρακμής, μία πόλη που ελπίζει στα ελάχιστα. Η άλλη είναι η Αθήνα που σχεδιάζει μία λύση με επίκεντρο τον άνθρωπο. Αυτή η πόλη πάνω απ όλα πληρώνει ακριβά την κρίση. Δεν αξίζει να κατεβάζουμε τον πήχη των προσδοκιών και να συμβιβαζόμαστε με το μίζερο και το γκρίζο».

Επιτέθηκε όμως και  κατά του κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την επιλογή του να «ρυπάνει» με αφίσες τον Δήμο. Έδωσε δε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια της πόλης ως προϋπόθεση της ελευθερίας ενώ τόνισε ότι δεν θα ανεχθεί την παρανομία και το παραεμπόριο. Αυτό τελειώνει οριστικά και με απόλυτο τρόπο δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έσπευσε να επικροτήσει την απόφαση του Άρη Σπηλιωτόπουλου να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...