Ο Απόλλων Ευπαλίου στη Ριζούπολη!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο «αδελφών» σωματείων, ο Απόλλωνας Σμύρνης φιλοξένησε στη Ριζούπολη ως θεατές, την πολυπληθή αντιπροσωπεία του Απόλλωνα Ευπαλίου (βλ. σχετική φωτό), στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Παναιτωλικό, χθες Δευτέρα 5 Μαρτίου.

Ο Απόλλων Ευπαλίου αποδείχθηκε γουρλής, παίρνοντας τους 3 βαθμούς της νίκης, και παρουσιάζοντας μια εικόνα σοβαρού ερασιτεχνικού σωματείου ακόμη και από τις κερκίδες, αυτού της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα Ευπαλίου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το τεχνικό τιμ της ομάδας μας, η διοίκησης, οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά και ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, παρακολούθησαν και το ζέσταμα του Απόλλωνα Σμύρνης πριν από την έναρξη του κανονικού αγώνα, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν για προπονητικά σχήματα, και το πρόγραμμα εκγύμνασης της μεγάλης ομάδας. «Μάθημα» λοιπόν για τον Απόλλωνα Ευπαλίου η παρουσία του στη Ριζούπολη και «γούρι» για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Ευπαλίου, αλλά και όλη η «οικογένειά» του ευχαριστεί θερμά τον αντιπρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης, κ. Αντώνη Λεβεντογιάννη για την φιλοξενία και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στο μέλλον.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...