Ο Βενιζέλος αποχαιρέτησε τον Προβόπουλο

Ο Βενιζέλος αποχαιρέτησε τον Προβόπουλο
Αποτέλεσε έναν από τους συμμάχους της πολιτικής του τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλησε να είναι εκείνος που θα τον αποχαιρετήσει.
Λόγω της επίσκεψης του Κινέζου πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς δε μπορούσε να είναι παρών στις τελευταίες δηλώσεις του Γιώργου Προβόπουλου στην Τράπεζα της Ελλάδος και για το λόγο αυτό τον αντικατέστησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν υπέρμαχος της εκ νέου ανανέωσης της θητείας του κεντρικού τραπεζίτη, για την οποία το Μέγαρο Μαξίμου όμως, είχε ανάψει “κόκκινο” από καιρό, επιλέγοντας να προωθηθεί για τη θέση ο Γιάννης Στουρνάρας.

Το γεγονός αυτό, φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος το χρησιμοποιεί σε κάθε συζήτηση από την οποία θέλει να πάρει ανταλλάγματα για τα στελέχη του, όπως για παράδειγμα για το θέμα του Ευρωπαίου Επιτρόπου.

Στη σημερινή αποχαιρετιστήρια συνάντηση τους, πάντως, είχαν πολλά να θυμηθούν. Ιδιαίτερα, από τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που οι δύο τους έπαιξαν κρίσιμο ρόλο στην πορεία της οικονομίας…

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...