Ο Γιόνας Κάουφμαν ξανά στην Αθήνα

Ο Γιόνας Κάουφμαν ξανά στην Αθήνα
Ο διάσημος γερμανός τενόρος θα ερμηνεύσει στο Μέγαρο Μουσικής τα «Τραγούδια του οδοιπόρου» του Γκούσταφ Μάλερ.

O μεγαλύτερος τενόρος της τελευταίας δεκαετίας έρχεται για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, για να χαρίσει τη σπάνια τέχνη του στο εδώ κοινό. Στο απόγειο της καριέρας του ο Γιόνας Κάουφμαν θα ερμηνεύσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τα «Τραγούδια του οδοιπόρου» του Γκούσταφ Μάλερ, ως σολίστας σε συναυλία της Ορχήστρας Δωματίου της Βιέννης.

Ο καλλιτέχνης που πρόσφατα θριάμβευσε στη Μετροπόλιταν Οπερα της Νέας Υόρκης ως «Βέρθερος» του Μασνέ είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες διεθνώς, όχι αδίκως: το σπάνιο ηχόχρωμα της φωνής του, η απαράμιλλη μουσικότητά του, αλλά και η δυνατή και γοητευτική σκηνική παρουσία του είναι οι παράγοντες στους οποίους οφείλει την τεράστια επιτυχία του.

Το κοινό του Μεγάρου είχε ήδη την ευκαιρία να απολαύσει τον διάσημο γερμανό τενόρο σε δύο ατομικά ρεσιτάλ, τον Ιανουάριο του 2009 και τον Οκτώβριο του 2011. Το πρόγραμμα της συναυλίας με την οποία ο Κάουφμαν επιστρέφει στην Αθήνα περιλαμβάνει ακόμα έργα του Ρίχαρντ Στράους, του Αρνολντ Σένμπεργκ και του Φέλιξ Μέντελσον.

13 Μαΐου 2014
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333
Ώρα 20:30. Εισιτήρια από 35 ως 19 ευρώ.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...