Σουίτες με κρεβατοκάμαρα και μπάνιο στα αεροσκάφη της Etihad Airway

Σουίτες με κρεβατοκάμαρα και μπάνιο στα αεροσκάφη της Etihad Airway
Η Etihad Airways,  μία γρήγορα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής, προκάλεσε αίσθηση με την δημοσιοποίηση την Κυριακή των σχεδίων για τα αεροσκάφη της.
Σύμφωνα με την εταιρεία που έχει έδρα το Abu Dhabi, οι επιβάτες της πρώτης θέσης θα έχουν μελλοντικά την δυνατότητα προσωπικής κρεβατοκάμαρας αλλά και τουαλέτας, σε μία προσπάθεια της Etihad Airways να προσελκύσει πλούσιους πελάτες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Etihad James Hogan ανέφερε πως η προσφορά σουϊτών με προσωπική κρεβατοκάμαρα και τουαλέτα για τους πελάτες της πρώτης θέσης γίνεται στο πλαίσιο προσέλκυσης ρευστού από τους πλούσιους πελάτες της, αφού όπως υποστήριξε υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τέτοιους είδους προσφορές.

Πάντως η Etihad ήδη παρέχει ιδιωτικό σεφ για τους πελάτες της πρώτης θέσης καθώς και εν πτήσει νταντάδες για τα παιδιά των επιβατών της.

Η Etihad έγινε η πρώτη εταιρεία στη Μέση Ανατολή οι εγκαταστάσεις της οποίας στελεχώνονται από Αμερικανούς τελωνειακούς και συνοριακούς φρουρούς, ενώ Αμερικανοί πιλότοι και μέλη του Κογκρέσου επέκριναν την τακτική αυτή, που χρηματοδοτείται από τα ΗΑΕ, καθώς όπως υποστηρίζουν θέτει τις αμερικανικές εταιρείες σε μειονεκτική θέση.

Η σουίτα της Etihad θα έχει εμβαδόν 11,61 τετραγωνικά μέτρα, θα περιλαμβάνει “living room” καθώς και δερμάτινα καθίσματα, minibar και  32 ιντσών flat-screen τηλεόραση. Θα υπάρχει ξεχωριστά ιδιωτική κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και προσωπική τουαλέτα με ντουζιέρα.

Όσο για το κόστος μιας τέτοιας σουίτας, θα είναι 21.000 δολάρια για την πτήση από το Abu Dhabi στο Λονδίνο με απλή μετάβαση.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...