Ο Καρίμ Μπενζεμά εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών!

Ο Καρίμ Μπενζεμά εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών!

Κατηγορία

phpanos
Παρασκευή 18/03/2016 – 13:00

Καρίμ Μπενζεμά

Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο φέρεται να πρωταγωνιστεί πασίγνωστος ποδοσφαιριστής. Αφού ξεμπέρδεψε από το θέμα με τον Ματιέ Βαλμπουενά εμπλέκεται τώρα σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Ο λόγος για τον Καρίμ Μπενζεμά!

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Liberation, που έχει το θέμα πρωτοσέλιδο, ο διεθνής φορ κλήθηκε και εξετάστηκε ως μάρτυρας σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και οργάνωσης συμμορίας.

Η συγκεκριμένη δικαστική έρευνα άνοιξε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2015 από τον εισαγγελέα του Παρισιού και αφορά «οργανωμένη συμμορία με έσοδα από παράνομες δραστηριότητες», «ξέπλυμα χρήματος» και «διακίνησης ναρκωτικών».

1

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, πρόκειται για το σκάνδαλο «Air Cocaine», που συγκλόνισε πρόσφατα τη Γαλλία με δύο πιλότους να καταδικάζονται σε φυλάκιση είκοσι ετών για μεταφορά κοκαΐνης με σκοπό τη διακίνηση. Οι δύο πιλότοι, που συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Δομινικανής Δημοκρατίας το 2013, δήλωσαν αθώοι, αλλά καταδικάστηκαν.

Ένας ιδιώτης, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι ήταν αυτός που πλήρωσε για να γίνει η μεταφορά των ναρκωτικών, συνδέεται στενά με τον Καρίμ Μπενζεμά. Η γαλλική δικαιοσύνη προσπαθεί ακόμα να βρει τον άνθρωπο, ο οποίος είχε την οικονομική ευχέρεια για να χρηματοδοτήσει τη μεταφορά του φορτίου, ενώ οι δύο καταδικασθέντες είχαν καταθέσει ότι πίσω από αυτούς ήταν ένας άνδρας, μάνατζερ ποδοσφαιριστών, αλλά και ένας παίκτης.

Στις έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι οι τρεις αυτοί εμπλεκόμενοι διέμεναν είτε στην Ιταλία, είτε στην Ισπανία και φέρεται να είχαν στενή σχέση με τον Μπενζεμά, ενώ αφήνεται να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να ήταν και ο ίδιος ο Γάλλος σταρ, αυτός που χρηματοδότησε την όλη «επιχείριση».

Πλέον, η συμμετοχή του Μπενζεμά στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για το Euro του καλοκαιριού μοιάζει απίθανη…

Πηγή: filathlos.gr 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...