Ο Ομπάμα πρωταγωνιστεί σε βίντεο εικονικής πραγματικότητας

Μπορεί ο Μπαράκ Ομπάμα να μετρά τις τελευταίες ημέρες του στο Λευκό Οίκο αλλά ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του στην τεχνολογία και τη φύση. 

Ειδικότερα, με αφορμή την επίσκεψή του στο Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι της Καλιφόρνια, ο απερχόμενος πρόεδρος συνδύασε τις δύο αγάπες του και πραγματοποίησε ένα βίντεο 360 μοιρών με διάρκεια 11 λεπτών, το οποίο δημιουργήθηκε για λογαριασμό του National Geographic.

Μάλιστα, με το ρόλο του αφηγητή ο Ομπάμα ακούγεται να περιγράφει την ιστορία του Εθνικού Πάρκου Γιοσέμιτι, αλλά και να μεταφέρει τις εντυπώσεις του από την επίσκεψη που πραγματοποίησε με τη σύζυγό του, Μισέλ, και τις κόρες του, Σάσα και Μαλία.

«Μας έκοψε την ανάσα», ακούγεται να λέει ο Ομπάμα, μεταφέροντας τις ομορφιές του καταπράσινου τοπίου με τις επιβλητικές βουνοπλαγιές που καταγράφηκαν με μοναδικό τρόπο από το στούντιο Felix & Paul Studios και την εταιρία Oculus, προσφέροντας στο θεατή την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεται στο σημείο. 

«Ξέρουμε ότι η προστασία και η διατήρηση τόπων όπως το Γιοσέμιτι, και όλων των Εθνικών Πάρκων μας, είναι σήμερα περισσότερο σημαντικό από ποτέ. Καθώς βλέπουμε μπροστά, τα ερχόμενα χρόνια, τις επόμενες δεκαετίες, η αλλαγή και η αύξηση στη θερμοκρασία σημαίνει πως τα πτηνά και τα θηλαστικά που έχουν μετατρέψει σε σπίτι τους το Γιοσέμιτι, μεταφέρονται εκεί για να ξεφύγουν από τη ζέστη», προσθέτει ο Αμερικανός πρόεδρος.
 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...