Πάτρα: Μαρτυρικές ώρες για την 49χρονη – Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος στη Μειλίχου

Η παθολογική ζήλεια «τύφλωσε» τον 45χρονο συζυγοκτόνο ,  που σκότωσε με μαρτυρικό θάνατο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι την 49χρονη γυναίκα του , στην Πάτρα.

Ο άνδρας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patratora.gr, χτύπησε και ακινητοποίησε την άτυχη γυναίκα στο διαμέρισμα της οδού Μειλίχου 83. Στη συνέχεια της έδεσε τα χέρια πισθάγκωνα με χειροπέδες και την έσυρε στο μπάνιο,  όπου αφού είχε γεμίσει με νερό την μπανιέρα της έβαλε το κεφάλι μέσα.…με την 49χρονη να προσπαθεί μάταια να σωθεί…!

Όταν κατέληξε την μετέφερε νεκρή στο υπνοδωμάτιο τους, την εναπόθεσε στο κρεβάτι τους. Στάθηκε επάνω της και τότε ο 45χρονος δράστης, έκοψε τις φλέβες του, επιχειρώντας να αυτοκτονήσει.

Όταν οι Αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα και βρήκαν τον δράστη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τα σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, όπου και κρατείται, για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Πληροφορίες θέλουν να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, ο συζυγοκτόνος είχε απασχολήσει με την συμπεριφορά του και κατά το παρελθόν, κάνοντας σκηνές ζηλοτυπίας στο 49χρονο θύμα και σε δημόσιους χώρους, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφθανε στο σημείο να της αφαιρέσει τη ζωή.

Όπως έγραψε χθες το patratora.gr, δράστης και θύμα είχαν ένα παιδί 14 ετών, ενώ η 49χρονη είχε ακόμα δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...