Πεζοδρομείται η Γιαγτζή και η πλατεία Ησαΐα στην Άμφισσα

Με απόφαση της Τοπικής Κοινότητας Άμφισσας το περασμένο Σάββατο, η δημοτική αρχή ξεκινά μία ευρεία διαβούλευση με τους πολίτες και τους επαγγελματίες του κέντρου της Άμφισσας, με στόχο την αναβάθμιση του, με κύριες παρεμβάσεις την πεζοδρόμηση της κεντρικής οδού Γιαγτζή, αλλά και του καμματιού της πλατείας Ησαΐα, από την είσοδο της από την Σαλώνων μέχρι και το κατάστημα του ΟΤΕ.

 

Η πεζοδρόμηση της Γιαγτζή αφορά όλο το μήκος της, από την οδό Σταλλού μέχρι και την πλατεία Κεχαγιά, και όχι η προηγούμενη μορφή της που αφορούσε μόνο ένα κομμάτι, το οποίο και δεν λειτούργησε ποτέ.

Η πεζοδρόμηση της πλατείας Ησαΐα θα αλλάξει τις οδηγικές συνήθειες των κατοίκων, καθώς πλέον οι οδηγοί δεν θα κάνουν τον παραδοσιακό γύρo της πλατείας, αλλά η διεύλευση θα πραγματοποιείται μόνο από το ένα κομματι της πλατείας (προς το Ζαχαροπλαστείο Μπάφας).

Η εκπόνηση της κυκλοφοριακής μελέτης θα πραγματοποιηθεί από γραφείο της Λαμίας που θα περιλαμβάνει αυτές τις παρεμβάσεις, ώστε πάνω σε αυτή να ξεκινήσει η ευρεία διαβούλευση της δημοτικής αρχής με τους κατοίκους της πόλης της Άμφισσας.

Αρχική Σελίδα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...