Περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα θέλει να κάνει η LG

 Το ηλεκτρονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ, φτιάχνουν οι Κορεάτες 

 Βέβαιος ότι η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει πολύ σύντομα, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της  Κορέας στην Ελλάδα, Γιανγκ Γκιπ Αν (Young Gip Ahn), κατά την συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της Κορεατικής πλευράς, ενώ στην συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος και CEO της LG CNS, Γιαννγκ Σνουμπ Κιμ. Η LG,  συμμετέχει κατά 50% στον ανάδοχο που υλοποιεί το έργο ΣΔΙΤ του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου του ΟΑΣΑ, προϋπολογισμού 58.800.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ελληνικό Δημόσιο κατά 49% με πόρους του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Πρέσβης τόνισε ότι προσβλέπει στην ανάληψη κοινών διμερών πρωτοβουλιών, με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Δημοκρατία της Κορέας στην Ελλάδα και την τόνωση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών. Επίσης, εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία αξιοποίησης του σχεδίου Γιούνκερ στην Ελλάδα.

 Ο Πρόεδρος της LG CNS,  Γιαννγκ Σνουμπ Κιμ  (Young  Shub Kim)  τόνισε την σημασία του έργου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου του ΟΑΣΑ, για την εταιρεία του και ευχαρίστησε τον υπουργό για την απρόσκοπτη και αγαστή συνεργασία του υπουργείου με όλους τους εμπλεκόμενους, με αποτέλεσμα την έγκαιρη και επιτυχή ολοκλήρωση του έργου. Επίσης, διατύπωσε το ζωηρό ενδιαφέρον του Ομίλου LG και για άλλα επενδυτικά σχέδια στην Ελλάδα.

 Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σταθάκης, επιβεβαίωσε το έντονο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για το συγκεκριμένο έργο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και πρόσθεσε ότι προσβλέπει γενικότερα στην ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού, κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερη μνεία στα μεγάλα περιθώρια υλοποίησης επενδύσεων από ελληνικές εταιρείες στη Δημοκρατία της Κορέας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...