Πλήρωσε την αστοχία της η Ακαδημία Ναυπάκτου.Ρεπορτάζ – Βίντεο.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0

Σε ένα ματς που η ομάδα του Γ. Βελή είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν είχε όμως το γκολ που θα τις χάριζε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 10΄όταν μετά από σέντρα του Γεωργακόπουλου ο Κατσάμπας θα κάνει την προσβολή όμως δεν θα καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 27’Καρβούνης και Γεωργακόπουλος άλλαξαν όμορφα τη μπάλα ο πρώτος θα μεταβιβάσει στον Κατσίκα που θα πιάσει ένα αδύναμο σουτ που δεν θα δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα στον Σπυρόπουλο που θα αποκρούσει. Ο νεοεισελθόν Βάζος που πήρε την θέση του Κατσάμπα που τραυματίστηκε στο 28’ θα σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή όμως  μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι και θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σπυρόπουλου.΄

Στην επανάληψη η Ακαδημία θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό χωρίς να επιτρέπει στους αντιπάλους της να δημιουργήσουν απειλή στην περιοχή της. Στο 63’ Ο Κατσίκας θα χάσει μοναδική ευκαιρία και από θέση τετ α τετ θα πλασάρει άουτ. Στο 65’ Ωραία ατομική προσπάθεια του Βάζου που θα μπει στη περιοχή κάνοντας την αντίπαλη άμυνα άνω κάτω προσπάθησε να πασάρει στον Καρβούνη που βρισκόταν σε θέση βολής χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η τύχη θα γυρίσει ακόμη μια φορά την πλάτη στους γηπεδούχους όταν στο 72’ ο Ράμμος θα σουτάρει και η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σπυρόπουλου. Ο Κατσίκας στο 85’ πολύ κοντά στην εστία θα πλασάρει απελπιστικά άστοχα με την μπάλα να καταλήγει σε πλάγιο άουτ σπαταλώντας ακόμη μια καλή ευκαιρία για να πάρει τη νίκη η ομάδα του.

Ακαδημία Ναυπάκτου:Ασημακόπουλος, Ράικος, Σανιδάς, Κονίδας(80’ Χαντζάρας), Τσουκαλάς, Σιαμάς, Κατσάμπας(28’λ.τ.Βάζος), Δημητρόπουλος,Κατσίκας, Γεωργακόπουλος (57λ.τ.Ράμμος), Καρβούνης.

Αστέρας Μεσολογγίου:Σπυρόπουλος, Κοκόρης, Παππάς(91’ Σούφρας), Κυριακόπουλος, Γαντζούδης, Γραμμένος, Σταμάτης(70’ Τσαλίκης), Κολώνιας, Ναούμης, Μαντέλος(77’ Μπαλαχούρας),Καρακώστας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...