Πού και πότε ψηφίζουν οι πρωταγωνιστές των εκλογών της Κυριακής

Πού και πότε ψηφίζουν οι πρωταγωνιστές των εκλογών της Κυριακής
Από τις 9 το πρωί θα ξεκινήσουν οι πρωταγωνιστές της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης να ψηφίζουν σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά με την εξαίρεση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Κάρολος Παπούλιας θα ψηφίσει στη 1 μετά το μεσημέρι στο 308ο εκλογικό τμήμα του δήμου Ιωαννιτών στο Νηπιαγωγείο Νήσου Ιωαννίνων.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός θα ψηφίσει, όπως και στον πρώτο γύρο των εκλογών την περασμένη Κυριακή, στο 2ο δημοτικό σχολείο Πύλου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να μεταβεί στις 10:15 στο 8ο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, θα ψηφίσει στο 27ο και 30ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας, στην Κυψέλη. Εκεί αναμένεται να ψηφίσει στις 10:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο Πάνος Καμμένος θα ψηφίσει στις 9 το πρωί στο 3798ο εκλογικό τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας ενώ ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10:30 στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας. Την ίδια ώρα θα μεταβεί στο 41ο & 42ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών για να ψηφίσει ο Φώτης Κουβέλης.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους υποψηφίους, ο Γιώργος Καμίνης θα ψηφίσει στις 9.30 το πρωί στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 12o και το 115ο Δημοτικό Σχολείο στους Αμπελόκηπους, η Ρένα Δούρου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 10:30 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω με τον Γιάννη Σγουρό να ρίχνει την ψήφο του στις 9  το πρωί στο ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης.

Στον Πειραιά, τέλος, ο Γιάννης Μώραλης θα ψηφίσει στις 10:30 στο 38ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά ενώ Βασίλης Μιχαλολιάκος  θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:30, στο  9ο  Γενικό Λύκειο Πειραιά.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...