«Πόλεμος» Μαξίμου – Ν.Δ. για το κίνημα «παραιτηθείτε»

Δευτέρα 13/06/2016 – 21:05ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΚΛΗΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ανάμεσα σε στελέχη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης με φόντο τη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος και έχει ως σύνθημα «παραιτηθείτε».
Ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, με συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «το “παραιτηθείτε” είναι το σχέδιο Β της Ν.Δ.». Όπως ανέφερε ο υπουργός: «Το κίνημα ”Παραιτηθείτε” είναι το σχέδιο Β’ της ΝΔ. Αφού απέτυχαν οι απαράδεκτες προεκλογικές κινήσεις για την πρόκληση bank run, αφού έκλεισε οριστικά το σενάριο της ”αριστερής παρένθεσης” με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης καταφεύγει τώρα στη διαμόρφωση ”κινήματος κατσαρόλας”, που θα εκμεταλλεύεται καθημερινά τα υπαρκτά προβλήματα των μεσαίων στρωμάτων και των λαϊκών τάξεων τα οποία δεν λύνονται προφανούς από τη μία στιγμή στην άλλη».
Στα λεγόμενα του υπουργού απάντησε μέσα του Real Fm ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Νίκος Δένδιας. «Εμείς δεν είμαστε πίσω από αυτή την εκδήλωση, αυτό που ο κ. Φίλης έχει στο μυαλό του. Λειτουργεί το μυαλό του με τον συνωμοτισμό μιας μικρής ομάδας της Αριστεράς στην οποία ανήκε. Δεν είμαστε έτσι», τόνισε χαρακτηριστικά.
Πυρά εναντίον του υπουργού Παιδείας εξαπέλυσε μέσω και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος. «Έχουν κάνει σύμβουλό τους τον πανικό. Η αγωνία και ο πανικός μπροστά στα μεγάλα αδιέξοδα και στα προβλήματα που έχουν σωρεύσει στον τόπο έχει προκαλέσει μία υπερχειλίζουσα αυταρχικότητα και αντιδημοκρατικότητα σε συμπεριφορές και σε δηλώσεις», είπε.
ΚΟΝΤΡΑ ΒΕΤΤΑ – ΑΔΩΝΙ
Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας. «Θα πάτε λοιπόν στο Σύνταγμα να φωνάξετε, να δείτε πως είναι να φωνάζει ο κόσμος, να δείτε πως είναι να περιμένεις εκεί μέσα στον ήλιο. Μία προτροπή κύριε Γεωργιάδη, να μην πάτε με παπούτσια Sebago. Αθλητικό να βάλετε. Αν φορέσετε Sebago θα κουραστείτε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βάττας.
«Θα μας κάνετε και έλεγχο τι παπούτσια θα βάλω; Οι άνθρωποι είναι φασίστες», είπε χαμογελώντας ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Να σας στείλω μία φωτογραφία πως θα ντυθώ, να μου πείτε αν με εγκρίνετε;».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...