Σήμερα η τηλεοπτική κόντρα Καμίνη-Σακελλαρίδη για τον δήμο Αθηναίων

Σήμερα η τηλεοπτική κόντρα Καμίνη-Σακελλαρίδη για τον δήμο Αθηναίων
Γιώργος Καμίνης και Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα βρεθούν σήμερα αντιμέτωποι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες του ΑΝΤ1 σε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ, το οποίο σύμφωνα με τους επικοινωνιολόγους θα κρίνει κατά έναν μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής για τη δημαρχία της Αθήνας.
Οι δύο υποψήφιοι που εξασφάλισαν την παρουσία τους στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, θα αναλύσουν τις θέσεις τους και τα σχέδια τους για την πόλη της Αθήνας μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Η τελική έκβαση της αναμέτρησης και το κατά πόσο θα μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία τους απέναντι στους ψηφοφόρους ίσως σηματοδοτήσει και επανάληψη του ντιμπέιτ τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά του μάλιστα ο κ. Σακελλαρίδης πρότεινε τη Δευτέρα η τελική… αναμέτρηση των δύο να γίνει στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 με την παρουσία πολιτών που θα θέτουν ερωτήματα πάνω σε καθορισμένες θεματικές ενότητες και χωρίς τους περιορισμούς του τηλεοπτικού χρόνου και των παραθύρων.

Ο κ. Καμίνης δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του πολιτικού του αντιπάλου, κάτι που πιθανότατα θα γίνει μετά την αποψινή αναμέτρηση.

Εξάλλου, δύσκολα θα δούμε μια αντίστοιχη τηλεοπτική κόντρα Γιάννη Σγουρού και Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής, καθώς ο νυν περιφερειάρχης ζητά από την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό «διαπλεκόμενος» τον οποίο του προσέδωσε πριν συζητήσουν για ενδεχόμενο ντιμπέιτ, κάτι που δεν έγινε ποτέ από την πλευρά Δούρου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...