Σε μια εποχή που απαιτεί νεους ανθρωπους και φρέσκες ιδέες σε μια εποχη που απαιτει πολλή δουλειά και οι πολίτες προσδοκούν συγκεκριμένες λύσεις

«Σε μια εποχή που απαιτεί νεους ανθρωπους και φρέσκες ιδέες σε μια εποχη που απαιτει πολλή δουλειά και οι πολίτες προσδοκούν συγκεκριμένες λύσεις, θα ειμαι υποψηφιος με τον συνδυασμο << Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο >> του ΠεριφερειάρχηΑποστολου Κατσιφαρα στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανιας .
Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης, αλλά και με πίστη στο στόχο μας, καλώ τους συμπολίτες μου να συμπορευθούμε όλοι μαζί, για ανάπτυξη, επενδύσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας, καλύτερη ποιότητα ζωής.
Η Δυτική Ελλάδα πρέπει να συνεχισει να διεκδικει το μέλλον που της αξίζει αξιοποιωντας στο μέγιστο βαθμό τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις πολιτικές που αφορούν σε ολους τους κλαδους της οικονομιας μας.
«Οφειλουμε ολοι, οσοι συμμετεχουμε ,στον συνδυασμο << Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο>> του Περιφερειάρχη Αποστολου Κατσιφαρα να αξιοποιησουμε την εμπειρία των 3,5 ετων για να αναπτυξουμε περαιτερω τεχνογνωσία ,γύρω από το πώς θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε, να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε την πολιτιστική κληρονομιά μας , την γεωργικη/κτηνοτροφικη/αλιευτικη-παραγωγη μας-, την τουριστικη δυναμικη μας -την αθλητικη μας παραδοση-τα φυσικα πλεονεκτηματα μας-τις πυλες εισοδου των λιμανιων μας-τις μικρομεσαιες επιχειρησεις μας-τον ηλιο-την θαλασσα-τα ποταμια μας και τις λιμνες μας -τα μνημεια μας , μα πανω απ ολα τους ανθρωπους μας, για τη δημιουργία οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, διατηρώντας παράλληλα το περιβαλλοντικό απόθεμα της κάθε περιοχής»
Η οικονομικη κριση δεν αποτελεσε, ουτε αποτελει για εμας αλλοθι και αδιεξοδο, αλλα προκληση και πεισμα.
<<Η απάντηση στην κρίση είναι η ανάληψη δράσης και οι νέες καινοτομες ιδέες. Στον τόπο μας χρειάζεται όσο ποτέ να στραφούμε σε νέες ιδέες για το είδος και τον τρόπο των καλλιεργειών, για την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων μας, για τον ποιοτικο τουρισμο, για την στηριξη του εμποριου , για την στηριξη της εκπαιδευσης και την αξιοποιηση της νεας γενιας επιστημονων >>.
Σ αυτη την πορεια λοιπον , μια πορεια προοδου και αναπτυξης για την ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ που αξιζει ενα καλυτερο αυριο ,σας καλω να συμπορευτουμε με τον συνδυασμο << Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο >>του Περιφερειάρχη Αποστολου Κατσιφαρα .
Ο Θανάσης Καλαβρουζιώτης είναι από την Γαβρολίμνη. Διαμένει στην Ναύπακτο και εργάζεται στην Πάτρα ως Διευθυντικό Στέλεχος στο Κεντρικό Κατάστημα Τραπεζικού Ομίλου.
Έχει διατελέσει Διευθυντής στην ΓΤΕ στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο και υπεύθυνος του Hard RecoveryCorporate στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.
Έχει έντονη Συνδικαλιστική δράση ( Σ.Υ.Γ.Τ.Ε.- ΤΑ.Π.Γ.Τ.Ε.-Ο.Τ.Ο.Ε.-Ε.Κ.Α).
Είναι μέλος ( Οργανωτικός Γραμματέας )του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.) και Γεν. Γραμ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΑΣ τα τελευταία 14 χρόνια.
Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος ΧΑΛΚΕΙΑΣ-ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ , ενώ για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο παίζοντας αρχικά στον ΕΥΗΝΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ και στην συνέχεια στον Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΚΕΙΑΣ του οποίου ήταν για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ.
Έχει αναπτύξει συγγραφική δράση , με την έκδοση δυο βιβλίων και την δημοσίευση άρθρων και παρεμβάσεων. Επίσης μέσω περιβαλοντολογικων ομάδων έχει δώσει το στίγμα του στην προσπάθεια προστασίας του οικοσυστήματος της περιοχής.
kalavrouziotis.jpg1

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...